Libnet.ro
UNICEF

14:01

Tariceanu, atac dur dupa ce magistratii l-au luat la rost pe ministrul Justitiei

Antena3 Antena3,
Tariceanu, atac dur dupa ce magistratii l-au luat la rost pe ministrul Justitiei

Tariceanu a avut o reactie dura dupa ce trei asociatii de magistrati - Asociatia Magistratilor din Romania AMR), Asociatia Judecatorilor pentru Apararea Drepturilor Omului AJADO) si Asociatia Procurorilor din Romania APR) - au denuntat dezinformarile ministrului Justitiei Catalin Predoiu cu privire la Sectia pentru investigarea unor infractiuni din justitie SIIJ). continuă pe Antena3

Cristina Topescu reactioneaza dur, dupa ce s-a aflat ca Ludovic Orban castiga doar 3000 de lei pe luna

Dupa ce s-a scris ca Ludovic Orban, Premierul Romaniei, avea un venit de 3. 000 de luna inainte de a prelua conducerea guvernului, parerile oamenilor s-au impartit in doua tabere. Unii care il compatimesc pentru faptul ca este cel mai sarac Premier si altii care il apreciaza pentru modestia de care a dat dovada. Iata ce .

Maria a incercat sa isi vanda copilul pentru 1.800 de euro. Socant ce a urmat dupa ce a luat legatura cu Manuel

Trei persoane au fost au fost arestate dupa ce ar fi cumparat un copil. Maria, mama acestuia, l-a dat spre vanzare la doar cateva luni, arata primele informatii ale oamenilor legii. Cum s-a petrecut totul si cum au reusit politistii sa-i dea de urma celor care au cumparat un copil cu 1. 800 de euro? Maria .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )