Libnet.ro
UNICEF

08:30

Tariceanu: Cei din USR sunt urmasii securistilor de pe vremea lui Ceausescu

Antena3 Antena3,
Tariceanu: Cei din USR sunt urmasii securistilor de pe vremea lui Ceausescu

Calin Popescu Tariceanu a raspuns dur atacurilor in serie din partea Opozitiei. Liderul ALDE ii acuza pe liderii aliantei USR+Plus ca vorbesc tot timpul despre onestitate, dar nu spun nimic despre. continuă pe Antena3

Tariceanu, despre USR-PLUS: Astia sunt urmasii securistilor / Ghinea: Manechinul agitat iese la atac. Daca am avea un stat functional, ar trebui sa fie la puscarie

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, sambata, ca liderii USR sunt urmasii securistilor de pe vremea lui Ceausescu si despre Dacian Ciolos ca vrea sa faca politica cu niste neterminati care nu au o carte de vizita profesionala. in replica, deputatul USR Cristian Ghinea spune ca manechinul agitat Tariceanu chiar este urmas de securist si acuza o posibila frauda a PSD si ALDE privind strangerea semnaturilor pentru alegerile europarlamentare.

Replici la atacul lui Calin Popescu Tariceanu contra membrilor USR

Liderul, PLUS Dacian Ciolos si deputatul USR Cristian Ghinea au raspuns sambata atacului liderului ALDE Calin Popescu Tariceanu, care a afirmat ca Ciolos scrie despre onestitate, nu si despre legaturile cu Securitatea, in timp ce cei din USR sunt urmasii securistilor si niste neterminati.

Replici taioase la atacul lui Calin Popescu Tariceanu contra membrilor USR

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, si deputatul USR Cristian Ghinea au raspuns sambata atacului liderului ALDE Calin Popescu Tariceanu, care a afirmat ca Ciolos scrie despre onestitate, nu si despre legaturile cu Securitatea, in timp ce cei din USR sunt urmasii securistilor si niste neterminati.

TARICEANU: Ciolos vorbeste de onestitate, nu si despre legaturile cu Securitatea

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a lansat un atac, ieri, la adresa USR, spunand ca membrii acestui partid sunt urmasii securistilor de pe vremea lui Ceausescu reincarnati, sunt trasi din spate de diferite sfori si sunt niste neterminati.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )