Libnet.ro
UNICEF

17:00

Tariceanu, declaratie surprinzatoare la adresa Marii Britanii: Te rog, amana Brexitul pentru totdeauna

Antena3 Antena3,
Tariceanu, declaratie surprinzatoare la adresa Marii Britanii: Te rog, amana Brexitul pentru totdeauna

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca oricat de imperfecta ar fi Uniunea Europeana, aceasta poate fi imbunatatita, motiv pentru care adreseaza Marii Britanii indemnul de a. continuă pe Antena3

Kate Middleton si Regina Marii Britanii, pentru prima data impreuna in public dupa 7 ani

Aparitie extrem de rara! Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, si Regina Elisabeta a Marii Britanii au aparut pentru prima oara impreuna in public dupa nu mai putin de 7 ani! .

''Capela Sixtina a Marii Britanii '', redeschisa la Londra

O sala elaborata, supranumita ''Capela Sixtina a Marii Britanii '' datorita interiorului si a tavanului in stil baroc, isi redeschide portile dupa terminarea unui proiect de conservare care a durat doi ani.

Azi, un fiasco masiv: al Marii Britanii sau al UE. Sau al amandurora

Sigur ca totul a inceput cu celebrul referendum si acum risca sa produca cel mai mare fiasco politic in istoria Marii Britanii si sa aduca daune masive Uniunii Europene.

May regreta impasul Brexit si nu vrea amanarea iesirii Marii Britanii din UE dupa 30 iunie

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a prezentat miercuri seara situatia politica asociata crizei Brexit, precizand ca nu este pregatita sa amane iesirea tarii din Uniunea Europeana dupa data de 30 iunie, potrivit Mediafax.

Alerta cu bomba la Bruxelles, langa Ambasada Marii Britanii. Zona a fost evacuata - FOTO

Politia a inchis o zona vasta din apropierea Ambasadei Marii Britanii din Bruxelles, Belgia. Departamentul de pompieri a raportat ca a primit un telefon prin care cineva a semnalat ca o bomba va.

TARICEANU: UK, te rog, amana Brexitul definitiv

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, indeamna Marea Britanie sa amane definitiv Brexitul si spune ca, oricat de imperfecta ar fi Uniunea Europeana, poate fi imbunatatita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )