Libnet.ro
UNICEF

16:30

Tariceanu, dupa intalnirea cu Iohannis: ALDE nu va vota noul Guvern daca PMP va face parte din el

Hotnews Hotnews,
 Tariceanu, dupa intalnirea cu Iohannis: ALDE nu va vota noul Guvern daca PMP va face parte din el

Calin Popescu Tariceanu a declarat, dupa consultarile de luni cu Klaus Iohannis, ca acesta discuta cu partidele pentru ca vrea sa vada daca viitorul premier si Guvern intrunesc majoritatea in Parlament. El a precizat ca ALDE nu va vota noul Executiv daca PMP va face parte din el. continuă pe Hotnews

Tariceanu, dupa intalnirea cu Klaus Iohannis: Nu putem vota un guvern care sa-l includa pe Petrov

Tariceanu sustine ca nu poate vota un guvern in care Traian Basescu va fi inclus. Anuntul a fost facut chiar la iesirea liderului ALDE de la intrevederea cu Iohannis din Palatul Cotroceni. O discutie.

Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei. Pe cine va numi in functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei, in plin razboi cu PSD. Pe cine va numi seful statului in functia de premier. Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei Guvernul Dancila a cazut, dar PSD si PNL tot mai au lucruri de impartit. Presedintele Romaniei a lansat un atac la adresa formatiunii .

UDMR a inceput santajul. Ce conditii pun maghiarii pentru a vota noul Guvern

UDMR a impus mai multe conditii presedintelui Klaus Iohannis in schimbul sustinerii unui nou guvern liberal. Printre acestea se regaseste si renuntarea la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, proiect sustinut de PNL, PMP si USR.

Surse. PSD ar putea vota Guvernul Orban. Ciolacu: Vom lasa luna de miere pentru noul Guvern, apoi vom intra in Opozitie

PSD ar putea vota noul Guvern format in jurul PNL, sustin surse politice pentru Adevarul. Decizia va fi luata azi, dupa o discutie in cadrul grupurilor parlamentare. Vineri, CEX-ul PSD a decis ca partidul sa nu voteze noul Executiv, insa decizia ar putea fi rasturnata, sustin sursele citate. Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, exclude varianta alegerilor anticipate.

Calculele PNL pentru noul Guvern. Ultimele mutari ale liberalilor inaintea nominalizarii oficiale a premierului

Zile pline de tensiune in PNL unde se fac calculele pentru noul guvern pe care liberalii planuiesc sa treaca de votul parlamentului cel mai tarziu joia viitoare. Liderii partidului condus de Ludovic Orban, a carui nominalizare ca premier se asteapta marti, au pus pe hartie schita guvernului cu maximum 16 ministere. Titularii postului vor fi decisi dupa o discutie cu presedintele Klaus Iohannis. Pana atunci insa, Ludovic Orban incearca sa securizeze un vot in parlament pentru cabinetul PNL, asta pentru ca partidele care au sustinut motiunea au pus deja conditii. Singurii care au anuntat ca vor vota in bloc pentru sunt parlamentarii minoritatilor.

Marcel Ciolacu: PSD nu va vota viitorul guvern Ce crede presedintele Camerei Deputatilor despre posibilitatea unor alegeri anticipate (VIDEO)

PSD nu va vota viitorul guvern, a anuntat, luni, Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, in conditiile in care presedintele Klaus Iohannis a invitat partidele parlamentare la o noua runda de.

Cum ar putea arata noul Guvern PNL, cu Ludovic Orban premier. Rares Bogdan, ministru. Lista completa (Surse)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, dupa consultarile cu partidele politice, ca se prefigureaza solutia unui Guvern PNL. Seful statului a precizat ca noul premier va fi desemnat luni sau cel tarziu marti. Se vehiculeaza tot mai mult ca Ludovic Orban va fi noul prim-ministru, dar au aparut deja si variante de ministri. Romania ar .

Comunicatiile nu vor mai avea un minister separat in noul Guvern PNL - surse

Comunicatiile nu vor mai avea un minister separat in noul Guvern PNL, actualul Minister al Comunicatiilor MCSI) urmand a fi comasat cel mai probabil cu Transporturile, au declarat luni pentru HotNews. ro surse apropiate formarii noului guvern. in prezent, Ministerul Comunicatiilor realizeaza politica Guvernului in domeniul comunicatiilor electronice si a serviciilor postale, un sector care a generat venituri de 20 miliarde de lei anul trecut.

Analist economic: Pensiile nu pot creste cu 60-70%. Noul Guvern are o sarcina grea

Noul Guvern va avea o sarcina extrem de dificila in perioada urmatoare, avand in vedere ca va trebui sa regleze dezechilibrele date de cresterea continua a salariilor si pensiilor, simultan cu diminuarea deficitului bugetar, potrivit consultantului fiscal Adrian Benta.

Lovitura in negocierile pentru noul Guvern. Klaus Iohannis a amanat consultarile cu liderii partidelor parlamentare

Lovitura in negocierile pentru formarea noului Guvern. Presedintele Klaus Iohannis a amanat negocierile cu liderii partidelor parlamentare. intalnirea ar fi trebuit sa aiba loc luni,insa se pare ca a.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )