Libnet.ro
UNICEF

16:46

Tariceanu, dupa intalnirea cu Klaus Iohannis: Nu putem vota un guvern care sa-l includa pe Petrov

Antena3 Antena3,
Tariceanu, dupa intalnirea cu Klaus Iohannis: Nu putem vota un guvern care sa-l includa pe Petrov

Tariceanu sustine ca nu poate vota un guvern in care Traian Basescu va fi inclus. Anuntul a fost facut chiar la iesirea liderului ALDE de la intrevederea cu Iohannis din Palatul Cotroceni. O discutie. continuă pe Antena3

Tariceanu, despre Basescu: Nucred ca putem vota un guvern care sa-l aiba pe Petrov, informatorul Securitatii

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune ca ALDE sustine ideea unui guvern monocolor format din reprezentanti ai PNL, si ca formatiunea este dispusa sa sustina un astfel de executiv, insa cu anumite conditii pe care le va discuta cu premierul desemnat. Tariceanu spune ca exclude acordarea sustinerii unui guvern din care sa faca parte Traian Basescu.

Tariceanu, dupa intalnirea cu Iohannis: ALDE nu va vota noul Guvern daca PMP va face parte din el

Calin Popescu Tariceanu a declarat, dupa consultarile de luni cu Klaus Iohannis, ca acesta discuta cu partidele pentru ca vrea sa vada daca viitorul premier si Guvern intrunesc majoritatea in Parlament. El a precizat ca ALDE nu va vota noul Executiv daca PMP va face parte din el.

Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei. Pe cine va numi in functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei, in plin razboi cu PSD. Pe cine va numi seful statului in functia de premier. Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei Guvernul Dancila a cazut, dar PSD si PNL tot mai au lucruri de impartit. Presedintele Romaniei a lansat un atac la adresa formatiunii .

Lovitura in negocierile pentru noul Guvern. Klaus Iohannis a amanat consultarile cu liderii partidelor parlamentare

Lovitura in negocierile pentru formarea noului Guvern. Presedintele Klaus Iohannis a amanat negocierile cu liderii partidelor parlamentare. intalnirea ar fi trebuit sa aiba loc luni,insa se pare ca a.

Calin Popescu Tariceanu, predictie despre prezidentiale: Vad turul doi intre Klaus Iohannis si Mircea Diaconu

Lupta pentru prezidentiale, in turul doi, s-ar da intre Klaus Iohannis si Mircea Diaconu, crede presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu. Eu am sa ma bazez pe niste lucruri obiective. Cel mai.

KLAUS IOHANNIS: Nu voi desemna PSD-isti pentru guvernare

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut declaratii de presa, la Palatul Cotroceni, dupa consultarile cu partidele parlamentare, in vederea formarii unui nou guvern.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratii dupa consultarile de la Palatul Cotroceni: PSD a chiulit nemotivat. E destul de clar ca ne indreptam spre un guvern PNL LIVE TEXT

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa vineri, la Palatul Cotroceni, de la ora 14. 30, in urma consultarilor pe care le-a avut cu partidelesi formatiunile parlamentare in.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratii dupa consultarile de la Cotroceni: PSD a chiulit nemotivat. E destul de clar ca ne indreptam spre un guvern PNL

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa vineri, la Palatul Cotroceni, de la ora 14. 30, in urma consultarilor pe care le-a avut cu partidelesi formatiunile parlamentare in.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp. Presedintele a facut anuntul

Presedintele Klaus Iohannis a respins varianta unui guvern format cu pesedisti si a anuntat ca marti cel tarziu va desemna un nou premier. Cel tarziu marti voi desemna un prim-ministru. Dupa consultarile.

Dan Barna anunta ca merge la Cotroceni, pentru o noua runda de consultari cu Klaus Iohannis: Ce conditii pune liderul USR pentru sustinerea noului Guvern

Presedintele USR, Dan Barna, a anuntat ca va purta discutii cu liderii partidului in privinta votarii unui partid de tranzitie, inainte de consultarile de marti cu Klaus Iohannis. Totodata, Barna.

ştiri din Politica

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )