Libnet.ro
UNICEF

22:00

Tariceanu, dupa sedinta cu Viorica Dancila: ,,Par sa constituie dovezi clare de fraudare

România Liberă România Liberă,
Tariceanu, dupa sedinta cu Viorica Dancila: ,,Par sa constituie dovezi clare de fraudare

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat luni ca dupa sedinta Birourilor permanent. continuă pe România Liberă

Puterea PSD-ALDE face comisie parlamentara de ancheta privind fraude la europarlamentare. Tariceanu: Au aparut foarte multe elemente care par sa se constituie in dovezi clare de fraudare

Birourile Permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului au decis luni sa propuna plenului comun infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta privind posibile fraude la alegerile europarlamentare din 26 mai. Propunerea a fost facuta de presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, care a sustinut ca in ultima perioada in spatiul public au aparut foarte multe elemente care par sa se constituie in dovezi clare de fraudare a scrutinului.

VIORICA DANCILA: Nu am discutat in Comitetul Executiv despre remaniere

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi, la Neptun, ca in sedinta Comitetului Executiv National al PSD nu s-a discutat despre remanierea Guvernului. Ea a mai spus ca la congres pot sa candideze toti cei care doresc si ca, daca majoritatea va decide ca trebuie introduse in statutul partidului criterii de integritate, atunci asa se va intampla.

Viorica Dancila, despre TENSIUNILE din PSD: Simt dorinta partidului de a invata din ce a gresit(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a sustinut, sambata, ca nu mai exista tensiuni in interiorul PSD, insa a admis, totodata, ca au existat discutii contradictorii intre liderii partidului in sedinta informala.

Viorica Dancila, despre TENSIUNILE din PSD: Simt dorinta partidului de a invata din ce a gresit(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a sustinut, sambata, ca nu mai exista tensiuni in interiorul PSD, insa a admis, totodata, ca au existat discutii contradictorii intre liderii partidului in sedinta informala.

VIORICA DANCILA: Detinerea Presedintiei rotative - o confirmare a atasamentului nostru

Detinerea de catre Romania a Presedintiei rotative a Uniunii Europene reprezinta, dupa momentul aderarii la UE, in urma cu 12 ani, o confirmare a atasamentului nostru fata de proiectul european, a declarat, astazi, premierul Viorica Dancila.

Viorica Dancila: Nu am hotarat daca mergem pe remaniere sau pe restructurare. Vom decide dupa ce vom face evaluarea fiecarui minister

Viorica Dancila a marturisit la Antena 3 ca nu a existat nicio discutie referitoare la o posibila remaniere sau restructurare a Guvernului. Nu a fost nicio discutie referitoare la o persoana sau alta.

Viorica Dancila, precizari de ULTIMA ORA despre candidatul PSD la prezidentiale: E bine sa stim din timp... (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat sambata, dupa intalnirea informala a Comitetului Executiv National al PSD, ca vor fi inclusi in sondajele de opinie toti social-democratii care vor sa intre in cursa.

Viorica Dancila continua inlaturarea oamenilor lui Dragnea: Am reziliat contractul cu consilierii israelieni, toate contractele PSD sunt suspendate (VIDEO, FOTO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri, ca a reziliat contractul cu consilierii israelieni. Decizia sefei Executivului este o continuare a demiterilor si schimbarilor impuse in PSD dupa arestarea lui.

VIORICA DANCILA: Avocatul Poporului este al celor de la ALDE

Prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat, astazi, ca Avocatul Poporului este o functie care revine celor de la ALDE, inca nefiind stabilit numele persoanei.

VIORICA DANCILA: Sunt pareri divergente in PSD

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, afirma ca nu sunt tensiuni in partid, punctand insa ca sunt pareri divergente si ca este foarte bine ca fiecare isi spune punctul de vedere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )