Libnet.ro
UNICEF

17:15

Tariceanu face dezvaluiri socante despre perioada in care telefoanele i-au fost ascultate de DNA

Antena3 Antena3,
Tariceanu face dezvaluiri socante despre perioada in care telefoanele i-au fost ascultate de DNA

Calin Popescu-Tariceanu face dezvaluiri socante despre perioada in care telefoanele i-au fost ascultate de DNA. Acesta le-a spus membrilor comisiei de control a SRI ca interceptarile nu au fost folosite de. continuă pe Antena3

Detalii socante despre tanarul care a comis masacrul din Florida. Ma urmarea in drum spre casa si vindea cutite din cutia pentru pranz

Nikolas Cruz, autorul atacului din Florida, avea un comportament violent si a amenintat sa ucida parinti, elevi, prieteni si iubiti, spune o fosta colega de-ale tanarului. Vorbea despre cum o sa.

Dezvaluiri socante din sala de judecata. Ce s-a intamplat la procesul familiei Cosma

Dezvaluiri socante din sala de judecata de la procesul familiei Cosma. Procurorul a recunoscut ca au fost audiate aceleasi persoane de doua ori, ca martori simpli, dar si ca martori cu identitate.

Mirel Radoi, dezvaluiri INCREDIBILE despre experienta din Italia: Asta o sa umble in gecile noastre, o sa ne ia PORTOFELELE

Romanii au in continuare o imagine foarte proasta in Italia. O spune chiar Mirel Radoi, care nu este surprins de problemele avute de Ianis Hagi la Fiorentina, chiar daca prin peninsula au mai trecut jucatori.

Dezvaluiri cutremuratoare despre ucigasul Anastasiei Cecati. A batut-o dintr-un motiv absurd

Au iesit la iveala detalii noi despre crima din Chisinau. Anastasia Cecati a fost ucisa de sotul ei, chiar de fata cu fetita lor de numai trei saptamani. Dupa ce a lasat-o moarta intr-o balta de sange,.

Viorel Lis, dezvaluiri INCENDIARE despre prima noapte de amor cu Oana: Nu am ...

Cu toate ca s-au scurs 19 ani de atunci, insa Viorel Lis isi aminteste despre prima noapte de amor cu Oana de parca ar fi avut loc ieri. Ca orice barbat romantic, fostul edil-sef al Capitalei a dus-o pe.

Rusul care a vorbit despre perioada in care a lucrat la ferma de troli a fost arestat de autoritatile de la Kremlin

Un barbat din Rusia a declarat ieri ca a fost arestat de autoritatile de la Moscova dupa ce cu scurt timp in urma acesta le-a povestit jurnalistilor americani despre munca pe care a depus-o la o fabrica de troli, scrie The Hill.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )