Libnet.ro
UNICEF

22:30

Tariceanu: Numirea lui Kovesi la Parchetul General, un gest de aroganta si sfidare

Antena3 Antena3,
Tariceanu: Numirea lui Kovesi la Parchetul General, un gest de aroganta si sfidare

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat joi seara, la Sinteza zilei, ca delegarea fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi, la Parchetul General reprezinta un gest de aroganta si sfidare. continuă pe Antena3

Tariceanu, despre numirea lui Kovesi la PG: Un gest de aroganta, de sfidare din partea procurorului general

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi seara, ca decizia procurorului general Augustin Lazar de a o numi pe Laura Codruta Kovesi intr-o functie in Parchetul General dupa revocarea de la Directia Nationala Anticoruptie DNA) este un un gest de aroganta, de sfidare.

Surse: Kovesi vrea sa se intoarca la Parchetul General

Laura Codruta Kovesi ar fi scris cererea ca vrea sa se intoarca la Parchetul General, dupa ce a fost revocata din functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie. Asta dupa ce a afirmat sa vrea.

De ce a fost delegata Laura Codruta Kovesi la Parchetul General

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi a fost delegata, miercuri, de catre procurorul general Augustin Lazar, in functia de procuror la Serviciul de indrumare si control din cadrul Parchetului de pe langa.

Augustin Lazar a dispus aducerea Laurei Codruta Kovesi la Parchetul General. Cu ce se va ocupa fosta sefa a DNA

Laura Codruta Kovesi nu mai pleaca procuror in cadrul DIICOT Sibiu precum s-a decis in cadrul CSM. Totul, pentru ca procurorul general Augustin Lazar a dispus delegarea acesteia in functia de procuror la.

Dosar incredibil inregistrat la Parchetul General: Un poet a cerut deshumarea lui Mihai Eminescu pentru o ancheta privind moartea

Solicitare incredibila facuta la Parchetul General! Desi au trecut 159 de ani de la moartea lui Mihai Eminescu, poetul Laurian Stanchescu i-a transmis procurorului general Augustin Lazar un memoriu prin care.

Solicitare-bomba la Parchetul General! Dosar privind moartea lui Mihai Eminescu

Solicitare-bomba depusa la Parchetul General! Procurorul General, Augustin Lazar, a confirmat ca i s-a solicitat printr-o scrisoare deshumarea lui Mihai Eminescu si deschiderea unui dosar privind suspecta moarte a.

Laura Codruta Kovesi, delegata la Parchetul General

Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a fost delegata de procurorul general Augustin Lazar la Ministerul Public, unde va avea atributii in implementarea Strategiei Nationale Anticoruptie pentru perioada 2016-2020.

Laura Codruta Kovesi, delegata la Parchetul General

Procurorul General Augustin Lazar a dispus, miercuri, delegarea Laurei Codruta Kovesi in functia procuror la Serviciul de indrumare si control din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie incepand cu data de astazi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )