Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tariceanu: Pentru prima oara din 1990, sunt in situatia in care sa-mi pun intrebarea daca voi merge la vot

Antena3 Antena3,
Tariceanu: Pentru prima oara din 1990, sunt in situatia in care sa-mi pun intrebarea daca voi merge la vot

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat miercuri, la Antena 3, ca nu s-a decis inca daca o sa mearga sau nu sa voteze. Tariceanu a afirmat ca lipsa unei confruntari directe intre cei doi. continuă pe Antena3

Fitch: Clubul tarilor cu rating AAA, posibil sa creasca pentru prima oara intr-un deceniu

Agentia de evaluare financiara Fitch a anuntat ieri ca numarul tarilor care beneficiaza de ratingul de top AAA ar putea creste anul viitor, pentru prima data in aproape un deceniu, atat Austria, cat si Finlanda putand beneficia de o posibila revizuire in crestere a calificativelor, trans and 172;mite Reuters, confrom Agerpres.

Diana Dumitrescu a slabit 12 kilograme in 2 luni, dupa ce a devenit mama pentru prima oara: Mai am de dat jos. DIETA mea este... (GALERIE FOTO)

Diana Dumitrescu a reusit sa dea jos aproape toate kilogramele acumulate pe timpul sarcinii. Vedeta a devenit mama, pentru prima data, in septembrie.

Ministrul Sanatatii: in spitalele din Timisoara sunt internati 28 de pacienti din blocul in care au murit trei persoane

In unitati medicale din Timisoara sunt internate, marti dimineata, 28 de persoane din blocul in care doi copii si o femeie au murit dupa efectuarea deratizarii, potrivit unei informari a Ministerului.

Performanta extraordinara reusita de un startup: energia solara poate fi folosita pentru prima oara in procese industriale

Heliogen este o companie care a ramas ascunsa ochilor publici pana ieri, atunci cand a anuntat ca a descoperit o modalitate de a folosi inteligenta artificiala si un camp de oglinzi pentru generarea unor temperaturi extreme.

Israel Folau considera ca incendiile din Australia sunt o pedeapsa a lui Dumnezeu pentru legalizarea avortului si casatoriilor intre persoane de acelasi sex

Rugbistul Israel Folau considera ca incendiile care au distrus suprafete uriase de vegetatie in statele australiene Noua Galie de Sud si Queensland sunt o pedeapsa a lui Dumnezeu pentru legalizarea avortului si casatoriilor intre persoane de acelasi sex.

Patronul firmei responsabile pentru deratizarea ucigasa din Timisoara, arestat preventiv pentru 30 de zile

Patronul firmei care a efectuat dezinsectia in blocul de pe strada Mioritei din Timisoara, din cauza careia doi copii si mama unuia dintre acestia au decedat, a fost arestat pentru 30 de zile, sub acuzatia.

Klaus Iohannis: Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie trebuie desfiintata. Se poate transforma prea usor in ceva cu care se poate incerca un control neconstitutional asupra magistratilor (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat marti, in cadrul dezbaterii, de la Biblioteca Centrala, raspunzand la o intrebare a jurnalistului B1 TV Silviu Manastire, ca isi mentine opinia privind desfiintarea Sectiei pentru.

Firma responsabila pentru deratizarea ucigasa din Timisoara a actionat chiar luni dimineata la o gradinita privata din oras. Ne-am speriat si am evacuat institutia

Firma responsabila pentru deratizarea ucigasa de la Timisoara a actionat, luni,si la o gradinita privata din Timisoara. Directoarea institutiei a aflat din presa despre problemele societatii. Fe.

Japonezii au finalizat constructia stadionului pentru Jocurile Olimpice din 2020

Lucrarile de constructie a noului Stadion National din Tokyo, gazda principala a Jocurilor Olimpice .

Productia de furaje, o oportunitate pentru companiile romanesti din sectorul agricol

Productia de furaje din Uniunea Europeana raportata la cererea locala a scazut anul trecut, in comparatie cu anii precedenti, ca urmare a secetei, conform Comisiei Europene. Impactul lipsei de apa din sol a fost semnificativ si la nivel global, influentand oferta mondiala de furaje.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.229 seconds )