Libnet.ro
UNICEF

17:00

Tariceanu: Principiile pe care este construita OUG 114 vor ramane in continuare valabile (VIDEO)

B1 B1,
Tariceanu: Principiile pe care este construita OUG 114 vor ramane in continuare valabile (VIDEO)

Liderul ADLE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, luni, la Parlament, ca in cursul acestei saptamani, se va relua discutia cu privire la OUG 114, precizand ca principiile care stau la baza ordonantei vor. continuă pe B1

Klaus Ioahnnis a RABUFNIT pe tema OUG 114 si legea PENSIILOR: Guvernul traieste intr-o lume paralela. Doamna prim-ministru, cititi programul de guvernare din scoarta in scoarta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a criticat dur, vineri, Guvernul pe tema OUG 114 Taxa pe lacomie) si pensiilor. Seful statului a apreciat ca coalitia PSD-ALDE este toxica pentru Romania si i-a atras atentia.

Dragnea a ajuns la spital dupa sedinta de la PSD Ilfov. Care este cauza

Dragnea a fost prezent, sambata, la PSD Ilfov unde au avut loc alegeri pentru organizatia locala. Seful PSD a vorbit celor prezenti o buna bucata de timp. La putin timp dupa declaratii, Liviu Dragnea a avut nevoie de ingrijiri medicale si a ajuns la spital, conform Digi24. ro. UPADTE: Liviu Dragnea a fost supus unor investigatii [] .

TARICEANU: Penalizam bancile care practica dobanzi ridicate nejustificat si le stimulam pe cele care coboara dobanzile

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, astazi, ca principiile pe care a fost construita OUG 114/2018 vor ramane valabile, fiind vorba despre scaderea pretului la gaze si scaderea dobanzilor, in paralel cu cresterea nivelului de creditare.

TARICEANU: Penalizam bancile care practica dobanzi ridicate nejustificat

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, astazi, ca principiile pe care a fost construita OUG 114/2018 vor ramane valabile, fiind vorba despre scaderea pretului la gaze si scaderea dobanzilor, in paralel cu cresterea nivelului de creditare.

Teodorovici: OUG 114 trebuie MODIFICATA obligatoriu, dar vom PASTRA principiile Ordonantei

Modificarile la Ordonanta 114 trebuie facute obligatoriu pana la finele lunii martie si au loc deja discutii cu sectoarele ce ar fi afectate, relateaza Agerpres, care citeaza o serie de declaratii televizate.

Tariceanu: OUG 114 ESTE iN CHINURILE FACERII - Mesajul sefului Senatului pentru mediul de afaceri

Taxa pe lacomie creaza valva in Alianta PSD-ALDE. Calin Popescu Tariceanu a anuntat, vineri, ca OUG 114 va fi modificata. Seful Senatului a precizat ca se va renunta la legarea taxei pe activele bancare.

SERGIU OPRESCU, ARB: OUG 114 ar trebui sa fie eliminata

Oprescu: Daca o banca este pe pierdere si este si taxata, de fapt i se taxeaza capitalul, nu profitul, iar suprataxarea sistemului bancar este pe contrasens cu logica intermedierii financiare Ordonanta de Urgenta 114/2018, care prevede taxarea activelor bancare cu 1,2% in functie de nivelul indicelui ROBOR ar trebui sa fie eliminata, cu atat mai mult cu cat este evident faptul ca aceasta are un cost, a declarat, vineri, Sergiu Oprescu, presedintele Consiliului Director al Asociatiei Romane a Bancilor ARB), intr-o conferinta de presa.

Senator PNL: Indiferent ce A PROMIS Guvernul, TAXELE din OUG 114 raman sub o forma sau alta

Desi deficitul bugetar este mai mare decat cel cu care a venit Guvernul in Parlament, PSD-ALDE incearca sa convinga populatia ca agentia de rating Standard and Poors a fost convinsa sa pastreze perspectiva.

Sergiu Oprescu (ARB): Ne asteptam ca toata lumea sa recunoasca faptul ca neretragerea OUG 114 are un cost politic

Ordonanta 114/2018 trebuie eliminata, sustine industria bancara. Reprezentantii bancilor solicita, din nou, renuntarea la acest act normativ, mizand pe faptul ca si cei care au promovat-o au devenit constienti ca NEretragerea ei are un important cost.

Opozitia vrea capul lui Eugen Teodorovici. Citu (PNL): Efectele negative ale OUG 114 se simt, iar cetatenii platesc deja mai mult (VIDEO)

Opozitia vrea capul lui Eugen Teodorovici. Senatorul PNL Florin Citu a declarat, luni, pentru B1 TV, ca cifrele umflate din bugetul pentru 2019, dar si controversata ordonanta 114, care arunca Romania in haos.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )