Libnet.ro
UNICEF

12:15

Tariceanu a vorbit in maghiara, la Congresul UDMR, despre relatiile dintre romani si unguri (VIDEO)

B1 B1,
Tariceanu a vorbit in maghiara, la Congresul UDMR, despre relatiile dintre romani si unguri (VIDEO)

Invitat la Congresul UDMR, Calin Popescu Tariceanu a vorbit aproape doua minute, in maghiara, despre relatiile dintre romani si unguri. Maghiarii, a declarat liderul ALDE, ar trebui sa se simta ca. continuă pe B1

SFIDATOR! Congresul UDMR declara simboluri proprii STEAGUL si imnul secuilor, si IMNUL Ungariei

Congresul UDMR a adoptat, sambata, cu unanimitate de voturi, o hotarare privind folosirea unor simboluri de catre comunitatea maghiara din Romania, printre acestea figurand imnul secuiesc, steagul secuiesc si.

Congresul UDMR declara simboluri proprii steagul si imnul secuiesti

Congresul UDMR a adoptat, astazi, cu unanimitate de voturi, o hotarare privind folosirea unor simboluri de catre comunitatea maghiara din Romania, printre acestea figurand imnul secuiesc, steagul secuiesc si Imnul Ungariei.

Alegeri formale la Congresul UDMR: Kelemen Hunor, votat presedinte al formatiunii, fara niciun contracandidat

Kelemen Hunor a fost reales, sambata, la Congresul UDMR de la Cluj-Napoca, in functia de presedinte al Uniunii, cu 728 de voturi, el fiind singurul candidat la sefia formatiunii, transmite Mediafax.

Congresul UDMR declara simboluri proprii steagul si imnul secuiesti

ACTUALIZARE Congresul UDMR, document-dezbatere: Transilvania va fi tot mai libera de reteaua aspiratiilor centraliste ---- * ACTUALIZARE Kelemen Hunor: Vrem sa ne folosim simbolurile nationale liber si fara pedeapsa .

Congresul UDMR a decis ca steagul Ungariei este simbolul national al maghiarilor din Romnia, alaturi de steagul Tinutului Secuiesc

Congresul UDMR a adoptat, sambata, cu unanimitate de voturi, ca steagul rosu, alb si verde este simbolul national al comunitatii maghiare din Romania, alaturi de steagul Tinutului Secuiesc, de imnul Ungariei si de imnul Tinutului Secuiesc, transmite Mediafax.

IOHANNIS, MESAJ LA CONGRESUL UDMR: Statutul european al Romaniei, periclitat de decizii ale coalitiei PSD-ALDE

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, ieri, un mesaj cu prilejul Congresului Uniunii Democrate Maghiare din Romania, in care a aratat ca statutul european al tarii noastre este periclitat de decizii ale coalitiei de guvernare PSD - ALDE si a invitat liderii UDMR sa se alature eforturilor de a apara si a consolida democratia liberala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )