Libnet.ro
UNICEF

14:00

TARICEANU: Vreau o Europa a solidaritatii, nu una cu mai multe viteze

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TARICEANU: Vreau o Europa a solidaritatii, nu una cu mai multe viteze

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, se pronunta pentru un proiect european bazat pe coeziune si solidaritate, nu pentru o Europa cu mai multe viteze, in care unele state sunt lasate in urma. continuă pe Ziarul Bursa

Corina Cretu: Romania este una din tarile privilegiate. Va beneficia de MAI MULTE fonduri europene in 2021-2027

Pentru exercitiul financiar 2021-2027, Romania va beneficia de mai multe fonduri europene cu 8% mai mult fata de perioada 2014-2020, a precizat Corina Cretu intr-o postare pe Facebook, de vineri. Datorita.

Mai multe formatiuni unioniste din Moldova negociaza crearea unei forte unice pentru alegerile locale

Mai multe formatiuni unioniste sunt in proces de negociere pentru crearea unei forte unice cu care sa participe la urmatoarele alegeri locale care vor avea loc in acest an. Declaratia apartine lui Anatol Ursu, membru al Blocului Unitatii Nationale. Potrivit lui, obiectivul este ca sa obtina cat mai multe primarii unioniste pe teritoriul Republicii Moldova, transmite IPN.

Tarom va anula mai multe curse internationale

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat sambata ca noua cnducere a Tarom va anula mai multe curse internationale. Oficialul a pus in carca directorului Werner Wolf 40% din pierderile din 2017, desi acesta a fost director general doar 40 de zile din acel an.

TAROM va anula mai multe curse neperformante, care zburau cu 10 pasageri la bord

Noua conducere a TAROM va anula mai multe curse neperformante, unde gradul de incarcare era de 25%, iar avioanele zburau cu doar zece pasageri la bord, a anuntat, sambata, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, intr-o conferinta de presa.

Razvan Cuc: Tarom va anula mai multe curse neperformante, unele avioane zburau cu 10 pasageri la bord

Noua conducere a TAROM va anula mai multe curse neperformante, unde gradul de incarcare era de 25%, iar avioanele zburau cu doar zece pasageri la bord, a anuntat, sambata, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, intr-o conferinta de presa, transmite Agerpres.

Ministrul Transporturilor: TAROM va anula mai multe curse neperformante

Noua conducere a TAROM va anula mai multe curse neperformante, unde gradul de incarcare era de 25%, iar avioanele zburau cu doar zece pasageri la bord, a anuntat, sambata, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, i.

Cum au devenit universitatile din Romania tinta pentru Moscova: ambasadorul si alti oficiali rusi, invitati la tot mai multe evenimente

In ultimii trei ani, vizitele la universitatile din Romania ale ambasadorului Rusiei la Bucuresti, Valeri Kuzmin, au devenit din ce in ce mai multe. Conform site-ului Ambasadei Rusiei in Romania, in perioada 2017-2019, Kuzmin a fost invitat sa conferentieze la universitatile din Bucuresti, Cluj si Targoviste. Universitatea din Craiova este si ea scena unui parteneriat solid cu Rusia.

Locuinte afectate de alunecari de teren in mai multe localitati din Maramures

Pamantul o ia la vale in trei localitati din judetul Maramures. Precipitatiile abundente din ultima perioada si topirea zapezii au produs alunecari de teren care au afectat mai multe locuinte in localitatile Valea Chioarului, Baia Sprie si Ulmeni.

Caras-Severin: Incendiu puternic in gara Oravita, fiind afectate mai multe vagoane de tren dezafectate FOTO VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit, joi, in gara Oravita, judetul Caras-Severin, la mai multe vagoane de tren dezafectate. Pentru stingerea focului intervin trei echipaje de pompieri.

Topirea accentuata a ghetarilor dezvaluie tot mai multe CADAVRE pe Muntele Everest

Operatorii de expeditii pe Muntele Everest au devenit ingrijorati de numarul tot mai mare de cadavre ce ies la iveala pe fondul topirii ghetarilor, generata de incalzirea globala, relateaza BBC. Aproape.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,7644 seconds )