Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tatal lui Meghan Markle, declaratii incredibile: Nu e fericita. Cred ca fiica mea e terifiata

Antena3 Antena3,
Tatal lui Meghan Markle, declaratii incredibile: Nu e fericita. Cred ca fiica mea e terifiata

Thomas Markle, tatal Ducesei de Sussex, a adus o serie de acuzatii la adresa Familiei Regale si a suveranei Marii Britanii, dupa ce fiica sa a rupt orice legatura cu el. Fara sa tina cont de. continuă pe Antena3

Tatal lui Meghan Markle, declaratii otravite despre familia regala: Meghan nu e fericita. Vin in Anglia chiar daca nu sunt invitat

Thomas Markle, tatal Ducesei de Sussex, a adus o serie de acuzatii la adresa familiei regale si a suveranei Marii Britanii, dupa ce fiica sa a rupt orice legatura cu el.

Veste crunta pentru Meghan Markle. Tatal ducesei a ajuns sa o implore

Thomas Markle o implora pe Meghan Markle sa il caute dupa ce asta nu i-ar fi mai raspuns la telefon de multa vreme. Tatal fostei actrite spune ca ar putea sa moara in curand si face apel la constiinta.

FOTO Ducesele Kate Middleton si Meghan Markle au asistat la finala feminina de la Wimbledon

Kate Middleton si Meghan Markle au avut prima aparitie publica impreuna fara sotii lor, printul William si printul Harry, la turneul de tenis de la Wimbledon.

Averea Familiei Regale RISIPITA?! Cine plateste pentru hainele SCUMPE ale lui Meghan Markle (FOTO)

Meghan Markle nu mai are voie sa primeasca cadouri tot felul de tinute de la marile case care doreau ca ea sa le poarte numele acum ca este ducesa, insa aceasta nu duce lipsa de haine de calitate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )