Libnet.ro
UNICEF

23:45

Tatal Mihaelei Buzarnescu: Va face un RMN azi, vom vedea daca e entorsa de gradul 1 sau 2 - Ce turnee va rata jucatoarea noastra

Hotnews Hotnews,
 Tatal Mihaelei Buzarnescu: Va face un RMN azi, vom vedea daca e entorsa de gradul 1 sau 2 - Ce turnee va rata jucatoarea noastra

Mihai Buzarnescu, tatal Mihaelei Buzarnescu, a declarat, joi, la Digisport, ca jucatoarea romana va fi supusa unui RMN, care va releva daca sufera o entorsa de gradul 1 sau 2. Sportiva noastra s-a accidentat in timpul meciului cu Elina Svitolina, din turul doi de la Rogers Cup. continuă pe Hotnews

Buzarnescu tremura: Tatal Mihaelei a explicat ce urmeaza pentru fiica sa in functie de gravitatea accidentarii

Mihaela Buzarnescu 20 WTA) a fost vazuta de medici, imediat dupa ce a cazut pe teren in duelul cu Elina Svitolina 5 WTA), iar de acum exista trei variante pentru ea.

Primul diagnostic privind accidentarea Mihaelei Buzarnescu. in cat timp se va recupera

Mihaela Buzarnescu a suferit o leziune de ligament anterior, dar accidentarea nu pare a fi una grava, a declarat Pompiliu Popescu, unul dintre medicii din stafful tenismenei romane, pentru Digi Sport. Popescu a spus ca acest tip de leziune provoaca dureri foarte mari si acesta este motivul pentru care sportiva nu s-a mai putut ridica de pe teren.

Cat de grava este accidentarea Mihaelei Buzarnescu

Ce diagnostic are Mihaela Buzarnescu. Pompiliu Popescu, fostul medic al nationalei de fotbal a Romaniei, crede cajucatoarea de tenis a suferit o leziune de ligament anterior, iar perioada de inactivitate ar fi.

Svitolina ii acuza pe organizatorii Rogers Cup ca s-a intervenit cu intarziere la accidentarea Mihaelei Buzarnescu

Jucatoarea ucraineana Elina Svitolina acuza faptul ca s-a intervenit cu intarziere in cazul accidentarii suferite de Mihaela Buzarnescu in turul al doilea al Rogers Cup de la Montreal, din cauza faptului ca nu exista personal medical la fiecare teren. Svitolina considera ca este vina organizatorilor, insa acestia se apara sustinand ca este treaba WTA sa stabileasca daca este nevoie de personal medical la fiecare teren.

Cristian Tudor Popescu, anunt-soc dupa accidentarea oribila a Mihaelei Buzarnescu

Cristian Tudor Popescu e de parere ca accidentarea suferita de catre Mihaela Buzarnescu in meciul cu Elina Svitolina ii va pune capat sezonului. Nu cred ca este foarte grava accidentarea, este o entorsa,.

Patimile Mihaelei Buzarnescu: Mi se spunea ca sunt prea batrana, sa stau acasa. Era depresiv pentru ca nu puteam sa iau o decizie

Intr/un interviu acordat WTA dupa ce a castigat trofeul de la San Jose, Mihaela Buzarnescu a povestit prin ce a trecut pentru a ajunge in Top 20.

Caracterizare minunata facuta Mihaelei Buzarnescu in presa internationala

Mihaela Buzarnescu a facut un turneu excelent la San Jose si a castigat primul ei titlu WTA, dupa o finala cu Maria Sakkari, din Grecia.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )