Libnet.ro
UNICEF

09:45

Tataru, concluzii dupa controlul de la spitalul din Resita: Avem un management defectuos in foarte multe unitati medicale

Antena3 Antena3,
Tataru, concluzii dupa controlul de la spitalul din Resita: Avem un management defectuos in foarte multe unitati medicale

Prima reactie a ministrului Sanatatii dupa izbucnirea scandalului de la Spitalul Judetean Resita. in exclusivitate pentru Antena 3, Nelu Tataru vorbeste despre primele concluzii ale controlului efectuat in spitalul groazei si precizeaza ca a cerut demiterea managerului unitatii spitalicesti. continuă pe Antena3

Nelu Tataru, despre imaginile de la Spitalul din Resita: Avem un management defectuos in foarte multe unitati medicale

In urma imaginilor aparute de la Spitalul din Resita, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a facut primele declaratii, la Antena 3. De asemenea, acesta a cerutdemiterea managerului.

Pacienti cu covid, tinuti goi pe holuri in Spitalul din Resita

Imagini desprinse parca dintr-un film de groaza au aparut in spatiul public si infatiseaza interiorul Sectiei de Boli Infectioase a Spitalului Judetean din Resita. Mizerie, igrasie si pacienti lasati pe jos. Este realitatea dura din sistemul de sanatate. Managerul spitalului recunoaste ca imaginile sunt intr-adevar din interiorul unitatii si a deschis o ancheta interna, relateaza Digi24.

Digi24: Socul trait de o femeie din Belgia, dupa ce si-a vazut tatal tinut gol pe holuri, printre pacientii din Spitalul din Resita

O femeie care traieste in Belgia a trait un adevarat soc dupa ce, urmarind pe internet imagini de la Spitalul din Resita, l-a vazut pe tatal ei printre pacientii tinuti goi pe holuri.

Inuman! Pacienti cu afectiuni psihice, infectati cu COVID-19, sunt lasati sa moara dezbracati pe cimentul rece. Imagini de groaza din spitalul din Resita

1 Decembrie 2020 a prins Romania pe picior total gresit. Imaginile care reflecta realitatea unui sistem medical depasit au fost surprinse in Spitalul de Urgenta din Resita, acolo unde pacientii sunt tinuti in conditii imposibil de imaginat. Unul dintre pacienti a surprins in cateva fotografii modul in care bolnavii sunt chinuti si lasati sa moara .

Ludovic Orban, despre imaginile din Spitalul din Resita: Asa ceva nu mai trebuie sa se intample. Este de neinteles atitudinea celor care erau responsabili de spital

Premierul Ludovic Orban a avut o prima reactie in cazul imaginilor revoltatoare de la Spitalul din Resita, unde mai multi pacienti cu afectiuni psihice au fost fotografiati in timp ce zaceau pe holuri,.

Dosar penal pentru abuz in serviciu dupa imaginile groazei de la Spitalul Judetean de Urgenta din Resita

Parchetul de pe langa Judecatoria Resita adeschis un dosar penal pentru abuz in serviciu, dupa imaginile groaznicede la Spitalul din Resita, cu bolnavi care sunt tratati.

Dosar penal deschis dupa aparitia imaginilor groazei de la Spitalul din Resita

Procurorii au deschis un dosar penal pentru abuz in serviciu, dupa aparitia in spatiul public a unor imagini de la Spitalul din Resita, cu bolnavi nesupravegheati, imbracati sumar sau dezbracati.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, cere un control de urgenta dupa imaginile groazei de la Spitalul Judetean Resita (FOTO)

Dupa aparitia in spatiul public a imaginilor scandaloase de la Spitalul Judetean Resita, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a solicitat, miercuri, reprezentantilor Inspectiei Sanitare de Stat ISS) sa.

Nelu Tataru, declaratii de ultima ora in cazul spitalului groazei din Resita. Ce amenda a primit conducerea: E un sistem de 30 de ani

Imaginile de groaza care infatisau pacienti infectati cu COVID-19, tinuti dezbracati pe holurile spitalului din Resita, au oripilat in mai putin de 24 de ore o tara intreaga. in urma reactiilor extrem de acide ale romanilor de pretudindeni, reprezentantii din Sanatate au luat masuri urgente pentru a afla care este adevarul. Cu ce suma a .

Dosar penal pentru abuz in serviciu la Spitalul Judetean de Urgenta din Resita

Parchetul de pe langa Judecatoria Resita a deschis un dosar penal pentru abuz in serviciu dupa ce Antena 3 a difuzat imagini revoltatoare de la Spitalul Judetean de Urgenta din Resita in care apar mai multi bolnavi dezbracati stand in conditii mizere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )