Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tataru, despre medicul ranit in incendiul de la Piatra Neamt: Ieri a suferit prima interventie chirurgicala

Adevărul Adevărul,
Tataru, despre medicul ranit in incendiul de la Piatra Neamt: Ieri a suferit prima interventie chirurgicala

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, miercuri seara, ca medicul ranit in incendiul de la Sectia ATI a Spitalului Judetean Neamt a suferit prima interventie chirurgicala, iar sotia sa a ajuns si ea in Belgia. Noi speram sa aiba o evolutie buna, a afirmat Nelu Tataru. continuă pe Adevărul

Nelu Tataru, despre medicul ranit in incendiul de la Piatra Neamt: Ieri a suferit prima interventie chirurgicala A scapat de dializa

Medicul ranit in incendiul de la Sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt, Catalin Denciu, a suferit prima interventie chirurgicala, a anuntat miercuri ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Noi speram sa aiba o evolutie buna, a adaugat ministrul, potrivit Mediafax.

Starea medicului ranit in incendiul de la Piatra Neamt este stationara. Sotia va pleca in Belgia

Starea medicului ranit in incendiul de la Piatra Neamt la sfarsitul saptamanii trecute este stationara, a anuntat duminica ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Nelu Tataru, vesti despre starea medicului Catalin Denciu, ars in incendiul de la spitalul din Piatra Neamt: Ieri a suferit prima interventiechirurgicala. Este saptamana in care leziunile se vor trata chirurgical

Ministrul Sanatatii, prezentmiercuri seara in platoul B1 TV,a oferit noi detalii despre starea de sanatate a medicului Catalin Denciu, cel care s-a ars in incenidiul de la Spitalul Judetean din Pi.

Sotia medicului ranit la Piatra Neamt va pleca in Belgia

Starea medicului ranit in incendiul de la Piatra Neamt la sfarsitul saptamanii trecute este stationa.

Alti doi pacienti transferati dupa incendiul de la Piatra Neamt au murit

Alti doi pacienti transferati de la Terapia Intensiva din Piatra Neamt la Iasi, in urma incendiului de la sectia ATI, au murit la Spitalul de la Letcani, a anuntat ministrul sanatatii Nelu Tataru. Bilantul tragediei de saptamana trecuta ajunge astfel la 14 victime.

Alti doi pacienti transferati dupa incendiul de la Piatra Neamt au murit

Alti doi pacienti transferati de la Terapia Intensiva din Piatra Neamt la Iasi, in urma incendiului de la sectia ATI, au murit la Spitalul de la Letcani.

Medicul-erou de la Piatra Neamt, operat in Belgia. Informatii de ultima ora

Miercuri seara, Nelu Tataru a anuntat ca medicul-erou, ranit in incendiul de la sectia ATI a Spitalului Judetean Neamt, a suferit prima interventie chirurgicala de excizie si cu alogrefe. De asemenea, sotia medicului a ajuns si ea in Belgia. Medicul-erou a suferit prima operatie in Belgia Miercuri seara, la B1 TV, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, .

Medicul-erou de la Piatra Neamt ar putea fi detubat si operat saptamana viitoare

Starea medicului Ioan Catalin Denciu, ranit in incendiul de la Piatra Neamt la sfarsitul saptamanii trecute, este stationara, a anuntat duminica ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Nelu Tataru, noi detalii despre situatia medicului ranit la ATI COVID din Piatra Neamt

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a precizat, miercuri, ca medicul ranit la ATI Piatra Neamt a suferit o interventie chirugicala si a scapat de dializa.

Nelu Tataru: inca doi pacienti au murit, dupa incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt

Inca doi pacienti transferati de la Terapia Intensiva din Piatra Neamt la Iasi, in urma incendiului de la sectia ATI, au murit la Spitalul de la Letcani, a anuntat, duminica, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )