Libnet.ro
UNICEF

11:15

Taxa pe lacomie, din nou in discutie: ce vrea Tariceanu sa se intample cu OUG 114

Playtech Playtech,
Taxa pe lacomie, din nou in discutie: ce vrea Tariceanu sa se intample cu OUG 114

Ne apropiem cu pasi repezi de momentul in care ar trebui sa-si faca simtite efectele taxa pe lacomie. OUG 114 intra in vigoare pe 31 martie, dat Tariceanu nu este convins de beneficii. Calin Popescu Tariceanu se pare ca nu este pe aceeasi lungime de unda cu Dragnea, Valcov si Teodorovici cand vine vorba de [] . continuă pe Playtech

Primaria din Cluj-Napoca vrea sa amendeze calatorii care au haine murdare sau urat mirositoare

Primaria din Cluj-Napoca vrea sa amendeze calatorii care au haine murdare sau urat mirositoare, care cersesc sau care insulta, injura sau jignesc, potrivit unui regulament privind normele de conduita in mijloacele de transport public local de.

LA CEREREA PRESEDINTELUI: Camera Deputatilor si Senatul s-au reunit pentru a discuta, din nou, bugetul

ACTUALIZARE: Parlamentul a respins cererea de reexaminare a bugetului ----- Camera Deputatilor si Senatul s-au reunit astazi pentru a discuta din nou, la cererea presedintelui Klaus Iohannis, bugetul de stat pe 2019.

EURO creste din nou! BNR, vesti dezastruoase pentru romani

Euro creste din nou. Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, miercuri, un curs de referinta de 4,7632 lei/euro. Cotatia se apropie de nivelul record stabilit in ianuarie. Dolarul american a fost.

Eroare in subiectele la romana de la simularea evaluarii nationale. O poezie a lui Heinrich Heine, atribuita lui St. O. Iosif / Critic: Ne intalnim din nou cu un malpraxis pedagogic in intocmirea subiectelor de examen

O poezie a lui Heinrich Heine a fost atribuita, de autorii subiectelor la simularea evaluarii nationale, poetului roman St. O Iosif, care, de fapt, a tradus-o. Este vorba de poezia Stai si asculti sub ramuri. tradusa de poetul roman in 1895 si aparuta pe 16 aprilie in acelasi an in revista Viata. Regret sa constat ca ne intalnim din nou cu un malpraxis pedagogic in intocmirea subiectelor de examen pentru elevii de gimnaziu, a declarat criticul literar Luminita Corneanu pentru HotNews. ro. Pana la ora publicarii acestui text Ministerul Educatiei nu a facut nicio precizare, la cererea HotNews pe aceasta tema.

Inflatia creste din nou accelerat si se apropie de 4%. Cartofii s-au scumpit cel mai mult in primele doua luni ale anului

Inflatia anuala accelereaza din nou, dupa o usoara temperare in ultimele luni. In februarie, preturile de consum au crescut cu 3,83% fata de acceasi luna a anului trecut, dupa ce in decembrie 2018 si ianuarie 2019 au stagnat la 3,3%. In a doua luna a.

PSD: Iohannis ii minte din nou pe romani

PSD sustine, intr-un comunicat, ca presedintele Iohannis ii minte din nou pe romani in incercarea de a explica de ce a luat decizia de a bloca adoptarea bugetului pentru anul 2019. PSD sustine ca este doar un joc electoral pentru ca Iohannis stie bine ca bugetul va fi adoptat curand de Parlament fara ca el sa-l mai poata opri sa intre in vigoare.

Pacientii diagnosticati cu boli pulmonare vor putea fi din nou tratati la Spitalul Marius Nasta

Pacientii diagnosticati cu boli pulmonare vor putea fi din nou tratati la Spitalul Marius Nasta. Dupa ce 13 pacienti au murit, iar blocul operator si sectia de terapie intensiva au fost inchise mai bine de.

Consiliul General a votat din nou infiintarea celor doua companii energetice in Capitala

Consilierii generali ai Primariei Capitalei au votat, din nou, luni, infiintarea unor companii care sa preia activitatea RADET, care se afla la un pas de colaps.

ULTIMA ORA Parlamentul britanic respinge din nou acordul pentru Brexit

Deputatii britanici au respins marti pentru a doua oara acordul privind Brexitul, in ciuda ultimelor modificari obtinute cu o zi in urma de Theresa May, aruncand Marea Britanie in necunoscut in ceea ce priveste viitorul sau, cu 17 zile inaintea datei prevazute pentru iesirea din Uniunea Europeana, scrie AFP.

Parlamentul britanic respinge din nou acordul pentru Brexit

Deputatii britanici au respins marti pentru a doua oara acordul privind Brexitul, in ciuda ultimelor modificari obtinute cu o zi in urma de Theresa May, aruncand Marea Britanie in necunoscut in ceea ce priveste viitorul sau, cu 17 zile inaintea datei prevazute pentru iesirea din Uniunea Europeana, scrie AFP. Mai multi lideri europeni si-au aratat dezamagirea fata de decizia Parlamentului de a respinge planul Brexit al Theresei May, chiar si dupa asigurari suplimentare din partea UE. Sadiq Khan, primarul Londrei, cere convocarea unui nou referendum privind apartenenta Marii Britanii la UE, iar Irlanda se declara foarte dezamagita de decizia Parlamentului britanic.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )