Libnet.ro
UNICEF

14:45

Taxa Oxigen se amana: Anuntul Gabrielei Firea

Antena3 Antena3,
Taxa Oxigen se amana: Anuntul Gabrielei Firea

Proiectul vinieta Oxigen se amana pentru luna martie 2020. Gabriela Firea a anuntat ca in ianuarie si februarie 2020, masurile se vor axa pe informarea cetatenilor. continuă pe Antena3

Taxa Oxigen se amana. Primele doua luni ale anului 2020 vor fi dedicate unei campanii de informare

Primaria Capitalei a amanat pana in martie aplicarea taxei Oxigen, Gabriela Firea anuntand ca lunile ianuarie si februarie vor fi dedicate unei campanii de informare a cetatenilor.

Taxa Oxigen, amanata doua luni. Primarul Capitalei este de parere ca cetatenii nu sunt suficient de informati

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca amana cu doua luni asa-numita taxa Oxigen. Incepand cu 1 martie 2020, toti proprietarii de masini non-Euro, Euro 1, Euro 2 si Euro 3 vor trebui sa plateasca aceasta taxa daca mai vor sa circule in Bucuresti.

De cand intra in vigoare Taxa Oxigen. Comunicatul oficial dat de Primaria Capitalei

Daca aveti masina personala cu ceva vechime, trebuie sa va anuntam ca de anul viitor intra in vigoare Taxa Oxigen, a anuntat Primaria Capitalei printr-un comunicat dat catre presa. ceea ce se mai spune in acest comunicat este faptul ca a amanat pana in martie aplicarea taxei Oxigen, Gabriela Firea anuntand ca lunile ianuarie si .

Atac virulent al Gabrielei Firea la adresa lui Orban: Tevile nu se repara nici cu whisky, nici cu cantatul la mandolina Biroul lui de viceprimar arata ca un bar de negri

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ii raspunde premierului Ludovic Orban cu un atac virulent, sustinand ca nu s-a schimbat deloc fata de perioada in care era viceprimar, iar biroul lui era ca un bar de negri, numai cu bautura, numai cu tigari, numai cu persoane pestilentiale. Tevile nu se repara nici cu whisky, nici cu alcool, nici cu cantatul la mandolina, a sustinut Firea. Orban, despre mandatul Gabrielei Firea: Rezultatele pe proiectele de investitii importante sunt aproape egale cu zero Cine seamana vant, culege furtuna.

Tariceanu: Nu cred ca intamplator in doar 2 ani doua firme turcesti au luat contractele pentru autobuze si tramvaie in Capitala Replica Gabrielei Firea

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu ii cere Gabrielei Firea o procedura transparenta pentru achizitia tramvaielor si ii reaminteste ca tramvaiele fabricate la Arad circula si in Cluj-Napoca, Arad si Oradea. Nu cred ca intamplator in doar 2 ani doua firme turcesti au luat cele mai mari contracte de achizitii autobuze si tramvaie pentru Bucuresti, in conditiile in care firme romanesti produc aceleasi autovehicule in tara, spune Tariceanu. in replica, primarul Capitalei acuza presiuni publice incorecte.

Orban, despre mandatul Gabrielei Firea: Rezultatele pe proiectele de investitii importante sunt aproape egale cu zero Cine seamana vant, culege furtuna

Premierul Ludovic Orban spune ca la Primaria Capitalei, pe perioada mandatului Gabrielei Firea, rezultatele pe proiectele de investitii importante sunt aproape egale cu zero.

Orban, despre mandatul Gabrielei Firea: Rezultatele pe proiecte de investitii importante sunt aproape egale cu zero

Premierul Ludovic Orban a declarat ca la Primaria Capitalei, pe perioada mandatului Gabrielei Firea, rezultatele pe proiectele de investitii importante sunt aproape egale cu zero.

Anuntul lui Firea despre vinieta pentru Bucuresti: de cand o sa platesti taxa

Anul urmator vine cu taxa in Bucuresti pentru anumite masini. Gabriela Firea, primarul Bucuresti, a anuntat de cand va fi activa. Din fericire, nu chiar de la 1 ianuarie. Pe 24.

Ministrul Economiei ii cere Gabrielei Firea un plan de reabilitare a retelei de termoficare: Nu se repara cu declaratii

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, ii cere primarului Capitalei, Gabriela Firea, un plan de reabilitare a retelei de termoficare. El o acuza ca lanseaza atacuri nejustificate pentru ca nu poate explica de ce nu a rezolvat problemele.

Primaria Capitalei anunta ca USR a pierdut definitiv procesul intentat in 2017 Gabrielei Firea pentru afirmatii denigratoare si mincinoase

Primaria Capitalei anunta ca Uniunea Salvati Romania a pierdut definitiv procesul pe care i l-a intentat, in urma unui incident din 2017, primarului general, Gabriela Firea, pentru atingerea adusa drepturilor la onoare, demnitate, reputatie si imagine, prin afirmatii denigratoare, defaimatoare si mincinoase. Reprezentantii USR Bucuresti spun insa ca minciunile raman minciuni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )