Libnet.ro
UNICEF

09:15

O taximetrista a aflat ca iubitul o insala in cel mai urat mod posibil. Nu imi venea sa cred ce mi se intampla

Antena3 Antena3,
O taximetrista a aflat ca iubitul o insala in cel mai urat mod posibil. Nu imi venea sa cred ce mi se intampla

O taximetrista din Florida a aflat ca iubitul o insala in cel mai urat mod posibil. Si asta pentru ca dupa ce si-a condus iubitul la aeroport, stiind ca acesta se duce sa-si viziteze mama bo. continuă pe Antena3

Cel mai mare retailer online din lume va recruta cel putin 1.300 de angajati din Romania pentru noul sau sediu

Amazon, cel mai mare retailer online din lume, va recruta cel putin 1. 300 de angajati pentru noul sau sediu din Bucuresti, din cadrul proiectului Globalworth Campus din Pipera. Gigantul american a semnat cu fondul de.

Noul Renault Megane RS a fost surprins pe Nurburgring. Francezii tintesc recordul pentru cel mai rapid model cu tractiune fata

Noul Renault Megane RS a fost surprins pe legendarul circuit Nurburgring Norschleife, pregatindu-se pentru a devenit cel mai rapid model de serie cu tractiune fata de pe celebrul circuit din vestul Germaniei.

Bill Gates a fost intrecut: Cine este acum cel mai bogat om din lume

Fondatorul retailerului online Amazon. com,Jeff Bezos,a devenit cel mai bogat om din lume, devansandu-l pe co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, potrivit indicelui Bloomberg al miliardarilor. in.

Cel mai PUTERNIC pasaport din lume. Pe ce loc se pozitioneaza Romania

Topul celui mai puternic pasaport din lume, intocmit depassportindex. org, ia in calcul numarul de tari in care cetatenii unui stat pot calatori fara viza. Suprinzator, cel mai.

Cel mai mare magazin Zara din sud-estul Europei, la Bucuresti

Cu o suprafata de 4. 000 de metri patrati, noul magazin Zara, din AFI Cotroceni, devine cel mai mare din sud-estul Europei. Acesta a fost redeschis la finalul lunii octombrie, consolidand pozitia de lider de piata a mall-ului din Capitala.

Descoperire neasteptata in Groapa Marianelor, cel mai adanc loc de pe planeta

Cercetatorii au facut o descoperire neasteptata in Groapa Marianelor, cel mai adanc loc de pe planeta. Filmarea realizata de pe un submersibil arata ca fundul acestei zone este plin de gunoaie.

Cel mai bogat om din lume: cum a reusit fondatorul Amazon sa-l devanseze pe Bill Gates

Valoarea participatiei detinute de Jeff Bezos la Amazon. com a crescut de aproape 500 de ori de la debutul bursier al companiei, in urma cu doua decenii, iar vineri a atins 88 de miliarde de dolari, evolutie prin care fondatorul retailerului online l-a devansat pe co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, devenind cel mai bogat om din lume, potrivit indicelui Bloomberg al miliardarilor.

Euro a inregistrat cel mai amplu declin saptamanal din acest an

Euro s-a depreciat vineri si a marcat in aceasta saptamana cel mai amplu declin din acest an, la o zi dupa ce Banca Centrala Europeana BCE) a decis sa prelungeasca achizitiile de obligatiuni si a semnalat ca va mentine politica monetara ultra-relaxata, transmite Reuters.

Cel mai bun tenismen din toate timpurile a vorbit despre succesul Simonei Halep

Roger Federer, socotit cel mai bun tenismen din toate timpurile, a vorbit despre performanta Simonei Halep, care va incheia anul pe locul 1 in lume. Nimeni nu ii poate lua din merite.

Un nou fenomen pe retelele sociale: cel mai mare instameet organizat vreodata in Romania

Peste 100 de instagrammeri romani s-au intalnit la Bucuresti in cadrul Creators will create, cel mai mare Instameet organizat vreodata in Romania. Cei mai populari dintre ei au impartasit idei despre cum pot ajunge sa aiba zeci de mii de followeri. Concluzia surprinzatoare: fotografiile care merg cel mai bine pe Instagram nu trebuie neaparat sa fie perfecte din punct de vedere tehnic, ci sa transmita o poveste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )