Libnet.ro
UNICEF

01:05

Taximetristii au blocat Piata Victoriei. Care sunt rutele alternative recomandate de Politia Rutiera

Adevărul Adevărul,
Taximetristii au blocat Piata Victoriei. Care sunt rutele alternative recomandate de Politia Rutiera

Peste 100 de taxiuri, unele venite din alte orase ale tarii, au declansat protestul in Piata Victoriei contra soferilor care utilizeaza platformele de tip UBER/Taxify Bolt). Mitingul este organizat de Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania intre orele 6. 00 si 18. continuă pe Adevărul

Taximetristii au blocat Piata Victoriei. Au adus un cosciug si o cruce. Reactia Uber Romania

Aproximativ 1. 000 taxiuri, unele venite din alte orase ale tarii, au declansat protestul in Piata Victoriei contra soferilor care utilizeaza platformele de tip UBER/Taxify Bolt). Mitingul este organizat de Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania intre orele 6. 00 si 18. Uber a comunicat ca vrea sa colaboreze cu industria de taxi.

Mii de taximetristi, nemultumiti ca mai exista Uber, blocheaza Piata Victoriei: ce se intampla la Guvern

Mii de taximetristi s-au adunat, miercuri, in fata Guvernului pentru a protesta ca serviciile precum Uber si Taxify nu au fost interzise. Dupa ora 8:00, Brigada Rutiera a Capitalei a resistematizat circulatia in Piata Victoriei din Bucuresti, unde peste 1. 500 de taxiuri s-au strans deja pentru a protesta la adresa Uber si Taxify in prezent [] .

UPDATE Un nou protest al taximetristilor miercuri, in Piata Victoriei / Peste 100 de masini sunt in fata Guvernului / Probleme mari de circulatie in zona

Clubul taximetristilor anunta pe pagina sa Facebook un nou protest pentru miercuri dimineata, ora 6, in Piata Victoriei contra soferilor care utilizeaza platformele de tip UBER/Taxify Bolt). Informatiile despre organizare lipsesc insa. Nici primaria Capitalei sau Politia nu au facut vreun anunt. Ministrul Dezvoltarii Daniel Suciu a anuntat ca ordonanta de urgenta pentru interzicerea pirateriei in transportul auto va fi publicata in MOf cel tarziu miercuri. 56 Probleme mari de trafic pe toate arterele din zona Pietei Victoriei, circulatia este aproape blocata. 17 in Piata Victoriei sunt parcate cateva sute de taxiuri.

Transportatorii blocheaza din nou Capitala. Soseaua Kiseleff si Piata Victoriei sunt blocate. Protestul vizeaza si activitatea Uber si Bolt

Update:in Piata Victoriei au ajuns cateva zeci de taxiuri si microbuze. Soseaua Kiseleff e blocata. Sunt zeci de taximetristi care au venit din Dolj, Cluj, Timisoara, Ilfov, dar si din alte orase ale.

UPDATE Un nou protest al taximetristilor miercuri, in Piata Victoriei / Peste 100 de masini sunt in fata Guvernului / Probleme de circulatie in zona

Clubul taximetristilor anunta pe pagina sa Facebook un nou protest pentru miercuri dimineata, ora 6, in Piata Victoriei contra soferilor care utilizeaza platformele de tip UBER/Taxify Bolt). Informatiile despre organizare lipsesc insa. Nici primaria Capitalei sau Politia nu au facut vreun anunt. Ministrul Dezvoltarii Daniel Suciu a anuntat ca ordonanta de urgenta pentru interzicerea pirateriei in transportul auto va fi publicata in MOf cel tarziu miercuri. 06 Peste 100 de taxiuri, unele venite din alte orase ale tarii, sunt la aceasta ora in fata Guvernului. Circulatia este blocata pe Bulevardul Kiseleff.

IN PIATA VICTORIEI: Peste 1.500 de taxiuri s-au adunat pentru protest

Brigada Rutiera a Capitalei a modificat, astazi, sistemul de circulatie in Piata Victoriei din Bucuresti, unde peste 1. 500 de taxiuri s-au strans deja pentru a protesta fata de Ordonanta de Urgenta pentru mentinerea pirateriei.

Taximetristrii protesteaza, din nou, in Piata Victoriei impotriva aplicatiilor de ride-sharing (VIDEO)

Cateva sute de taximetristi protesteaza, din nou, in Piata Victoriei din Capitala impotriva soferilor care utilizeaza platformele de tip UBER/Taxify Bolt). Mitingul este organizat de Confederatia.

Clubul taximetristilor anunta pe Facebook un nou protest pentru miercuri dimineata in Piata Victoriei / Protestul, invaluit in ceata si neanuntat public

Clubul taximetristilor anunta pe pagina sa Facebook un nou protest pentru miercuri dimineata, ora 6, in Piata Victoriei contra soferilor care utilizeaza platformele de tip UBER/Taxify Bolt). Totusi, asociatiile de taximetristi nu au anuntat pana acum prin canale publice protestul, astfel ca informatiile despre organizare lipsesc. Nici primaria Capitalei sau Politia nu au facut vreun anunt. Ministrul Dezvoltarii Daniel Suciu a anuntat ca ordonanta de urgenta pentru interzicerea pirateriei in transportul auto va fi publicata in Monitorul Oficial cel tarziu miercuri.

Un nou protest al taximetristilor miercuri dimineata in Piata Victoriei / Protestul, invaluit in ceata si neanuntat public

Clubul taximetristilor anunta pe pagina sa Facebook un nou protest pentru miercuri dimineata, ora 6, in Piata Victoriei contra soferilor care utilizeaza platformele de tip UBER/Taxify Bolt). Informatiile despre organizare lipsesc insa. Nici primaria Capitalei sau Politia nu au facut vreun anunt. Ministrul Dezvoltarii Daniel Suciu a anuntat ca ordonanta de urgenta pentru interzicerea pirateriei in transportul auto va fi publicata in MOf cel tarziu miercuri.

Protest in Piata Victoriei, in fata Guvernului

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) protesteaza miercuri in Piata Victoriei fata de intentia autoritatilor de a emite o Ordonanta de Urgenta care, potrivit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )