Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tel Aviv, cea mai potrivita destinatie la inceput de vara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tel Aviv, cea mai potrivita destinatie la inceput de vara

Tel Aviv este cea mai potrivita destinatie pentru calatoriile la inceputul sezonului estival, potrivit recomandarilor CNN, care a intocmit un top al celor mai potrivite destinatii de vizitat in iunie. continuă pe Ziarul Bursa

Care este destinatia de top recomandata de CNN pentru calatoriile de vara si de ce

Conform CNN, Tel Aviv este cea mai potrivita destinatie pentru calatoriile la inceputul verii. Temperaturile favorabile, costurile vacantelor cu mult sub nivelul altor tari aflate in plin sezon turistic, plajele de calitate superioara si activitatile disponibile sunt doar cateva dintre motivele acestei reusite.

Melescanu: Analiza privind mutarea ambasadei din Tel Aviv la Ierusalim va fi trimisa saptamna aceasta la Presedintie, Guvern si Parlament

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a anuntat marti ca analiza care prezinta avantajele si dezavantajele mutarii ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim va fi trimisa in aceasta saptamana catre Presedintie, Guvern si Parlament, transmite Mediafax.

Cea mai frumoasa cascada din lume se afla in Romania. Este vizitata anual de peste 100.000 de turisti

Cascada Bigar, din judetul Caras-Severin a fost desemnata cea mai frumoasa din lume. Aceasta este vizitata de peste 100. 000 de turisti, dupa amenajarea eco-turistica a zonei. Astfel, daca in perioada 201.

Cea mai lunga eclipsa de Luna din acest secol, vizibila si din Romania. Cand va avea loc fenomenul

Cea mai lunga eclipsa totala de Luna din acest secol va avea loc pe 27 iulie 2018, durata maxima a fazei totale fiind, in anumite regiuni, de 103 minute. Observatorul Astronomic Amiral Urseanu, din Bucuresti,.

Presedintele Comisiei de la Venetia: Votul mixt nu este cea mai buna varianta pentru Moldova

Presedintele Comisiei de la Venetia, Gianni Buquicchio, considera ca, in contextul electoral al Republicii Moldova, schimbarea legii electorale nu este cea mai buna varianta. Si aceasta pentru ca sistemul mixt ar putea crea legaturi periculoase intre persoanele alese si mediul de afaceri, transmite IPN.

Maghiarii critica taraganarea legii offshore: Este greu sa ne explicam intarzierea unor legi ce privesc cea mai importanta decizie pentru Romania

Kristof Terhes, CEO al transportatorului maghiar de gaze FGSZ, a criticat miercuri intarzierea legii offshore, pentru exploatarea gazelor din Marea Neagra, spunand ca nu intelege de ce sunt intarziate legi in baza carora se va lua cea mai importanta decizie pentru Romania.

Si-a prins sotul inseland-o cu cea mai buna prietena. Ce a urmat este de-a dreptul socant

Si-a prins sotul inseland-o cu cea mai buna prietena, insa ce a urmat este de-a dreptul socant. Femeia si-a injunghiat sotul de suparare. Nasreen Alexandra Knight, in varsta de 37 de ani, femeie de.

Google face cea mai mare modificare a brandurilor sale de publicitate online

Google a anuntat ca retrage brandurile DoubleClick si AdWords, in cea mai mare rebranduire a serviciilor sale de publicitate, iar principalul sau serviciu se va numi Google Ads, relateaza Reuters, citat de News. ro.

Eclipsa de Luna: cand are loc cea mai lunga eclipsa din acest secol

Eclipsa de Luna care va avea loc in viitorul destul de apropiat este si una speciala, asa ca n-ai vrea sa o ratezi. inca suntem la inceputul secolului 21, insa deja avem parte de cea mai lunga eclipsa de Luna din acest secol, un eveniment astronomic pe care il poti vedea chiar si din Romania.

Baza militara SUA in Dobrogea - cea mai probabila replica pentru sicanele Rusiei in zona Marii Negre

Rusia este tot mai agasanta si incearca in forta sa se impuna in zona Marii Negre. Oficiali NATO, personalitati din MApN sau analisti sunt de acord ca, in acest context alianta trebuie sa ia masuri. Expertii militari consultati de Adevarul considera ca, pe fondul relatiilor strategice complicate regasite in ecuatia NATO-Turcia-Rusia, cea mai previzibila miscare a americanilor ar fi mutarea in Romania a unei baze din Turcia.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )