Libnet.ro
UNICEF

19:30

Telefoane de la eMAG pe care le iei cu mai putin de-un salariu mediu

Playtech Playtech,
Telefoane de la eMAG pe care le iei cu mai putin de-un salariu mediu

Iulie a venit si cu vestea buna ca salariul mediu din Romania a ajuns la 2. 700 de lei. Dupa el vin si scumpiri, dar pana atunci poti alege niste telefoane de la eMAG cu un pret rezonabil. Nu e deloc greu sa gasesti telefoane bune cu pret sub 3. 000 de lei. Desigur, cu cat un []. continuă pe Playtech

FOTO Politistul din Dolj care a comis nu mai putin de noua infractiuni. Sefii l-au demis abia cand a fost condamnat penal

Agentul Silviu Catalin Epure, din cadrul postului de politie din localitatea doljeana Carna, a fost condamnat definitiv la un an si 8 luni inchisoare cu suspendare pentru ca a falsificat o declaratie, dar a mai primit o condamnare la 4 ani de inchisoare cu executare.

Reduceri eMAG televizoare. Cele mai tari oferte pe care le gasesti astazi

Magazinul online eMAG anunta oferte foarte avantajoase la mai multe categorii de electronice si electrocasnice. Iata care sunt cele mai avantajoase reduceri eMAG televizoare:.

BOMBA: Pensiile romanilor se RECALCULEAZA! Vezi AICI cu cat vei primi MAI PUTIN de luna viitoare!

Decizie soc in ceea ce-i priveste pe pensionari. De la 1 octombrie se recalculeaza o parte din pensii. Aproximativ 100. 000 de pensionari care au lucrat in grupele I si II de munca, si care au iesit la pensie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )