Libnet.ro
UNICEF

09:30

Telekom a rezolvat cea mai mare problema cu contractele din Romania

Playtech Playtech,
Telekom a rezolvat cea mai mare problema cu contractele din Romania

Operatorii se bucura din plin de contractual incheiat pe perioada minima. Cum Telekom inca trage sa concureze cu Vodafone si Orange, renunta la acest tip de contract. Telekom a anuntat pe 4 iulie ca elimina perioada minima contractuala pentru clientii rezidentiali de servicii mobile. Asta la pachet cu anuntul unui nou plan tarifar: Mobil 5, []. continuă pe Playtech

Cea mai mare ferma agricola din Romania, cumparata de o companie din Emiratele Arabe Unite

Consiliul Concurentei si-a dat acordul pentru ca Agricost sa fie cumparata de o companie din Emiratele Arabe Unite, informeaza money. ro. Agricost, detinuta acum de Constantin Dulute, are in concesiune de la.

Judetul cu cea mai mare promovabilitate la BAC 2018 pentru al patrulea an consecutiv

Miercuri, 4 iulie, s-au afisat rezultatele la examenul de Bacalaureat 2018. Un judet din Romania are, pentru al patrulea an consecutiv, cea mai mare promovabilitate.

Putina gramatica. Egalul acesta ar fi cea mai mare victorie a Rusiei

Prelungirile s-au incheiat apoteotic cu minunatia: egalul acesta ar fi cea mai mare victorie a Rusiei! Este de mirare faptul ca cei care comenteaza meciurile pentru TVR nu au sesizat marele avantaj al faptului ca acest eveniment este gazduit de Rusia: numele sint transliterate fonetic in alfabetul chirilic, ceea ce inseamna ca este suficient sa se uite pe numele jucatorilor scrise in limba rusa pentru a putea pronunta relativ) corect numele.

Halep, epuizata: Simona a marturisit care e dorinta ei cea mai mare in acest moment. Romanca revine dupa 24 de zile

Simona s-a odihnit dupa castigarea French Open, n-a jucat niciun meci pe iarba, iar in conferinta sa de la Londra a spus ca abia asteapta sa ia o pauza mai mare dupa ce va pleca de la All-England Club.

Un seic arab controleaza Insula Mare a Brailei, cea mai mare ferma din Romania. Suma platita: 200 de milioane de euro

Pachetul majoritar de actiuni al companiei Agricost, care administreaza Insula Mare a Brailei, a fost vandut de Constatin Dulute care preluase afacerea de la Culita Tarata), cumparator fiind compania Al Dahra din Emiratele Arabe Unite, detinuta de seicul Hamdan Bin Zayed Al Nahyan. Terenul nu este parte a tranzactiei fiind proprietatea a statului), dar va fi folosit in continuare, in arenda, de firma cumparata de seic.

Rezultate BAC 2018. Orasele cu cea mai mare rata de promovare

Rata de promovare la examenul de Bacalaureat 2018 este 67,7%, mai mica fata de anul trecut cand a fost 71,4%, potrivit centralizarii realizate de Ministerul Educatiei Nationale MEN). Totodata, si rata de participare a fost mai scazuta fata de anul trecut cu aproximativ 6 procente.

Rezultate BAC 2018. Judetele cu cea mai mare rata de promovare

Rata de promovare la examenul de Bacalaureat 2018 este 67,7%, mai mica fata de anul trecut cand a fost 71,4%, potrivit centralizarii realizate de Ministerul Educatiei Nationale MEN). Totodata, si rata de participare a fost mai scazuta fata de anul trecut cu aproximativ 6 procente.

Cea mai n vrsta candidata la Bac din Dmbovita a obtinut media 7,35: Vreau sa fac mai departe ceva medical. Sa fac voluntariat, n Kosovo, n Africa

O femeie de 59 de ani din Dambovita, cea mai in varsta candidata la Bacalaureat in judet din aceasta sesiune, a obtinut media 7,35. Absolventa a unui liceu din Targoviste, femeia spune ca nu a avut timp sa invete prea mult, dar acum vrea sa faca ceva medical, potrivit Mediafax.

Business report: Costul muncii: cea mai abrupta si mai mare crestere din UE. Si concentrata cel mai mult spre sectorul non-business; Legea offshore, amnata pentru sesiunea parlamentara extraordinara; 316 banci straine intentioneaza sa furnizeze servicii

CFR Marfa se pregateste de insolventa. Ministrul Transporturilor recunoaste situatia dificila a companiei Compania feroviara detinuta de statul roman CFR Marfa, care in urma cu. Deficitul la 5 luni de trei ori mai mare decat anul trecut: Cum, cat, de ce? Bugetul general consolidat a incheiat primele cinci luni din 2018 cu un deficit de -0,88% din PIB estimat pentru.

G4Media: Cel mai mare zacamant de gaze onshore din ultimele trei decenii, descoperit in Buzau. Reactia OMV Petrom

Un zacamant de gaze de peste 40 miliarde metri cubi, cea mai mare rezerva onshore din ultimele decenii a fost descoperit in Padina, judetul Buzau, scrie G4Media, citand surse guvernamentale. OMV Petrom a transmis si o reactie pe aceasta tema.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )