Libnet.ro
UNICEF

07:00

Telekom Romania da afara peste 10% dintre angajati

Antena3 Antena3,
Telekom Romania da afara peste 10% dintre angajati

Telekom Romania a anuntat joi ca va restructura 692 de pozitii din totalul de 5. 831 de angajati in prezent la nivelul grupului de firme - fostele Romtelecom si Cosmote. Masura este parte a programului de. continuă pe Antena3

Telekom Romania va concedia peste 690 de angajati

Telekom Romania a anuntat joi ca va restructura 692 de pozitii din totalul de 5. 831 de angajati in prezent la nivelul grupului de firme - fostele Romtelecom si Cosmote. Masura este parte a programului de transformare initiat in urma cu 2 ani. Vezi in articol cati angajati vor pleca de la fiecare din cele doua firme.

Telekom Romania anunta restructurarea a circa 700 de posturi

Telekom Romania anunta ca va restructura, in perioada urmatoare, 692 de pozitii din totalul de 5. 831 de angajati existent in prezent la nivelul grupului de companii.

Oferte controversate pentru Telekom Romania

Fostul ministru al Comunicatiilor, Marius Bostan: O vanzare a operatiunilor Telekom Romania catre Rusia sau catre grupari legate de Rusia ar afecta in mod direct Romania Vanzarea Telekom Roma-nia a atras atat interesul RCS and RDS, Orange, dar si al companiei ruse ER-Telecom, aflata in top 10 al celor mai mari jucatori din industria de telecomunicatii din Rusia, si Spas Rusev, unul dintre cei mai bogati, dar si controversati afaceristi bulgari, avand stranse legaturi cu finantatori rusi.

Investitiile straine directe in Romania au scazut cu peste 10% in primele 5 luni

Investitiile straine directe au scazut in primele cinci luni din 2019 cu circa 10,2% fata de perioada similara a anului trecut, la 1,491 miliarde de euro, conform datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2651 seconds )