Libnet.ro
UNICEF

09:45

Telenovela Brexit continua. Cine va avea mai mult de suferit, Marea Britanie sau UE?

Adevărul Adevărul,
Telenovela Brexit continua. Cine va avea mai mult de suferit, Marea Britanie sau UE?

Sigur ca totul a inceput cu celebrul referendum si acum risca sa produca cel mai mare fiasco politic in istoria Marii Britanii si sa aduca daune masive Uniunii Europene. continuă pe Adevărul

HEIKO MAAS: Cu cat se amana Brexit-ul mai mult, cu atat situatia e mai dificila

Seful diplomatiei germane Heiko Maas a apreciat, astazi, inaintea reuniunii Consiliului Afaceri Externe de la Bruxelles, ca merita sa se acorde mai mult timp pentru ajungerea la un acord cu Londra privind iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana, desi o amanare pe termen lung ar complica lucrurile.

Pretul benzinei in Romania, fara taxe, a crescut mai mult decat media europeana in luna martie

Pretul carburantilor fara taxe in Romania continua sa fie mai mare decat media Uniunii Europene, iar, in cazul benzinei, scumpirea din ultimele patru saptamani a fost mai mare decat cea de la nivelul blocului comunitar, potrivit datelor publicatiei Oil.

WhatsApp se pregateste de un update important, ca sa stai mai mult in aplicatie

WhatsApp este cea mai populara aplicatie de chat si va primi in curand un update care te va face sa pierzi si mai mult timp in-app. Pe langa faptului ca este o aplicatie stabila care.

STUDIU: M.Britanie ar avea de pierdut mai mult decat UE in cazul unui Brexit fara acord

In cazul unui Brexit fara acord, Regatul Unit ar avea de pierdut 57,3 miliarde de euro pe an - adica aproape 800 de euro pe locuitor -, iar Uniunea Europeana 40,4 miliarde de euro.

Traficul de pasageri pe aeroporturile din Romania a crescut cu mai mult de un milion in 2018

Traficul total de pasageri, inregistrat pe aeroporturile din Romania, a crescut cu peste un milion, in 2018, cei mai multi pasageri imbarcandu-se din Romania catre destinatii din Italia, Regatul Unit si Germania, potrivit unui studiu realizat de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )