Libnet.ro
UNICEF

12:00

TeleormanLeaks Rise Project a publicat primul articol din documentele din valiza / Sotul sefei CSM a ncasat 15,000 de lei de la compania teleormaneana

Hotnews Hotnews,
 TeleormanLeaks Rise Project a publicat primul articol din documentele din valiza / Sotul sefei CSM a ncasat 15,000 de lei de la compania teleormaneana

Site-ul de investigatii Rise Project a publicat luni prima articol legat de documentele privind afacerile Tel Drum. intre aceste documente figureaza un borderou de plati potrivit caruia Gil Vasile, sotul sefei CSM Simona Camelia Marcu, ar fi incasat de la Tel Drum 15. 200 de lei. continuă pe Hotnews

TeleormanLeaks Rise Project a publicat primul articol din documentele din valiza / Sotul sefei CSM ar fi ncasat 15.000 de lei de la TelDrum

Site-ul de investigatii Rise Project a publicat luni primul articol legat de documentele privind afacerile Tel Drum. intre aceste documente figureaza un borderou de plati potrivit caruia Gil Vasile, sotul sefei CSM Simona Camelia Marcu, ar fi incasat de la Tel Drum 15. 200 de lei.

Rise Project a publicat primul articol dinTeleormanLeaks: ce continea valiza

Site-ul de investigatiiRise Projecta publicat luni primul articol legat de documentele firmei Tel Drum. intre aceste documente figureaza un borderou de plati potrivit caruia Gil Vasile, sotul sefei CSM Simona Camelia Marcu, ar fi incasat de la Tel Drum 15. 200 de lei.

Rise Project a publicat primul articol dinTeleormanLeaks. Sotul sefei CSM ar fi incasat 15.000 de lei de la Tel Drum

Site-ul de investigatiiRise Projecta publicat luni primul articol legat de documentele firmei Tel Drum. intre aceste documente figureaza un borderou de plati potrivit caruia Gil Vasile, sotul sefei CSM Simona Camelia Marcu, ar fi incasat de la Tel Drum 15. 200 de lei.

TeleormanLeaks. Rise Project a publicat primul articol cu continutul valizei

Jurnalistii de la Rise Project au publicat luni primul articol cu continutul valizei primite de la un taran din Teleorman. Valiza contine exact ce a vrut gruparea Dragnea sa piteasca de procurori la descinderile din 2017, in.

TeleormanLeaks. Rise Project a publicat primul articol. Ce contine valiza?

Jurnalistii de la Rise Project au publicat luni primul articol cu continutul valizei primite de la un barbat din Teleorman. Valiza contine exact ce a vrut gruparea Dragnea sa piteasca de procurori la descinderile din 2017, in.

TELEORMANLEAKS. RISE Project a deschis VALIZA!

RISE Project a publicat primul articol din seria Teleormanleaks. Interesul este atat de mare incat site-ul jurnalistilor a si picat. Chiar daca probabil extrem de putin oameni au apucat sa acceseze articolul si.

Teleormanleaks. RISE Project, n posesia a mii de documente din interiorul Tel Drum

O valiza cu informatii esentiale din interiorul corporatiei Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces cand au perchezitionat fizic si informatic sediul firmei, anul trecut, a fost gasit in zona rurala din Teleorman, de catre un localnic, chiar pe proprietatea lui.

TeleormanLeaks. Rise Project: Sotul sefei CSM a incasat peste 15.000 de lei de la Tel Drum (FOTO)

Jurnalistii de la Rise Project au publicat, luni, un prim episod al TeleormanLeaks, referitor la documente privind compania Tel Drum, descoperite in valiza gasita pe terenul unui localnic din Teleorman. Printre.

TELEORMANLEAKS. Sefa BANILOR de la Tel Drum, SELFIE cu Mircea Badea (FOTO)

RISE Project a publicat primul articol din seria Teleormanleaks. Potrivit sursei citate, in hard-disk-ul extern se afla toate documentele din computerul Nicoletei Pene - directorul comercial al Tel Drum. Printre.

Teleormanleaks Rise Project: Documentele TelDrum au fost ascunse cu putin nainte de perchezitiile DNA din vara anului 2017 / Vom ncepe sa publicam articole de saptamna viitoare

Articolele bazate pe documentele din Teleormanleaks vor fi publicate in urmatoarea perioada. incepand de saptamana viitoare vor aparea materiale, a declarat jurnalista Ana Poenariu de la Rise Project. Teleormanleaks. RISE Project, in posesia a mii de documente din interiorul Tel Drum .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )