Libnet.ro
UNICEF

13:31

Tensiuni cu Coreea de Nord: Donald Trump publica o scrisoare a lui Kim Jong-un

Hotnews Hotnews,
 Tensiuni cu Coreea de Nord: Donald Trump publica o scrisoare a lui Kim Jong-un

Joi, 12 iulie, presedintele american Donald Trump si-a semnalat inca o data optimismul in legatura cu apropierea de Coreea de Nord, facand un gest diplomatic fara precedent: publicarea unei scrisori primite de la Kim Jong-un, scrie Rador, care citeazaLe Soir. continuă pe Hotnews

ntlnirea Donald Trump-Vladimir Putin ramne programata,n pofida noilor tensiuni bilaterale

Intalnirea presedintelui SUA, Donald Trump, cu omologul sau rus, Vladimir Putin, se va desfasura conform programului stabilit, in pofida noilor tensiuni asociate ingerintelor ruse in scrutinul prezidential din Statele Unite, anunta Casa Alba, scrie Mediafax.

ntlnirea dintre Donald Trump si Vladimir Putin ramne programata, n pofida noilor tensiuni bilaterale

Intalnirea presedintelui SUA, Donald Trump, cu omologul sau rus, Vladimir Putin, se va desfasura conform programului stabilit, in pofida noilor tensiuni asociate ingerintelor ruse in scrutinul prezidential din Statele Unite, anunta Casa Alba, scrie Mediafax.

Tensiuni GRAVE intre Germania si SUA: Nu ne mai putem baza pe deplin pe Donald Trump

Germania si intreaga Europa nu se mai poate baza pe deplin pe Donald Trump. Aceasta este declaratia ministrului de Externe german, Heiko Maas. Harta starnita intre Trump si Merkel a pornit de la bugetul.

Romania, direct afectata de folosirea gazoductului Nord Stream 2, din cauza caruia Donald Trump a rabufnit la summit-ul NATO de la Bruxelles

Presedintele SUA, Donald Trump, a criticat in termeni duri constructia gazoductului Nord Stream 2, proiect care provoaca nemultumiri in mai multe state din Europa, printre care si Romania. Prezent la Summit-ul NA.

Donald Trump incalca protocolul regal si dezvaluie ca regina i-a spus ca Brexitul este o problema foarte complexa

Presedintele american Donald Trump pare sa fi incalcat protocolul regal facand publica discutia sa privata cu regina Elisabeta a II-a care, potrivit liderului de la Casa Alba, considera ca Brexit-ul este o problema foarte complexa, intr-un.

VIDEO Primul summit Donald Trump - Vladimir Putin / Zvonurile legate de un dosar compromitator legat de Trump, o absurditate, spune Putin / Trump refuza sa condamne ingerinta Moscovei n alegerile din 2016

Zvonurile legate de un dosar compromitator despre Donald Trump si care ar fi detinut de Moscova reprezinta o absurditate, a afirmata luni presedintele rus Vladimir Putin, intr-o conferinta comuna cu liderul american, la capatul primului summit bilateral care a avut loc la Helsinki. Acesta a admis insa ca a vrut ca Trump sa castige alegerile, pentru ca a vorbit, in timpul campaniei, despre normalizarea relatiilor dintre SUA si Rusia. in plina conferinta, Donald Trump a refuzat sa condamne Moscova pentru ingerinta in alegerile prezidentiale americane din 2016.

ntlnirea tete-a-tete dintre Donald Trump si Vladimir Putin a durat peste doua ore / Trump: Un nceput foarte bun

Presedintele american Donald Trump a caracterizat discutia tete-a-tete pe care a avut-o luni cu Vladimir Putin la Helsinki drept un foarte bun inceput, scrie AFP.

Un Summit NATO zbuciumat, de pomina, dominat de Donald Trump

Summitul NATO de la Bruxelles a fost unul extrem de zbuciumat, acoperit in torentele de vorbe, imagini si autopromovare caracteristice Presedintelui american Donald Trump, care a dominat si a acoperit mediatic pe deplin summitul. Nu a mai fost vorba despre documente, despre acorduri importante, despre continut, ci doar despre Trump, ce a spus Trump, ce a vorbit Trump, ce a modificat Trump, cum a fortat Trump.

intalnire istorica Donald Trump- Vladimir Putin: Care a fost ultimul mesaj al presedintelui american inainte de summit-ul de la Helsinki (FOTO)

Vladimir Putin si Donald Trump se vor intalni luni in Helsinki in primul summit comun de la preluarea presedintiei de catre Trump. inainte cu cateva ore de intalnirea dintre cei doi, Donald Trump a acuzat.

Germania lanseaza acuzatii DURE dupa declaratiile SCANDALOASE ale lui DONALD TRUMP: Urmareste destramarea UE

Germania reactioneaza virulent dupa declaratiile presedinteluiamerican, Donald Trump, potrivit carora UE se numara printre adversarii SUA. Guvernul de la Berlinavertizeazaca Germania .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )