Libnet.ro
UNICEF

00:07

Teodor Melescanu, noua lovitura pentru Tariceanu. Seful Senatului, sedinta cu parlamentarii ALDE pentru formarea unui nou grup politic

Antena3 Antena3,
Teodor Melescanu, noua lovitura pentru Tariceanu. Seful Senatului, sedinta cu parlamentarii ALDE pentru formarea unui nou grup politic

Teodor Melescanu a chemat parlamentarii ALDE din Senat, intr-o sedinta, care tocmai ce s-a incheiat, ca sa-i convinga sa formeze un grup parlamentar. Are nevoie de sase parlamentari care au candidat pe listele. continuă pe Antena3

Teodor Melescanu: Decizia CCR a clarificat anumite aspecte; ramane problema existentei unei majoritati in Parlament

Presedintele Senatului, Teodor Melescanu, a declarat ca decizia luata miercuri de Curtea Constitutionala a Romaniei clarifica anumite aspecte, dar ramane problema existentei unei majoritati in.

Lider ALDE: Teodor Melescanu este o fantoma tradatoare, care bantuie pe holurile Parlamentului

Teodor Melescanu este o fantoma tradatoare, care bantuie pe holurile Parlamentului in cautarea busolei politice, si care a tradat PNL cand a fost numit de Traian Basescu sef la Serviciului de.

Cea mai dura lovitura pentru Liviu Dragnea. Legea care nu ii mai da voie sa ocupe functii publice, adoptata

Liviu Dragnea are parte de inca o lovitura extrem de dura! Fostul presedinte al Partidului Social Democrat a aflat inca ceva care sa-i faca zilele mai grele in inchisoare. Din pacate pentru acesta, propunerea legislativa care l-a facut pana acum sa stea cu sufletul la guras-a adoptat. Dragnea nu mai are voie sa ocupe functii .

Teodor Melescanu, avertisment catre Viorica Dancila dupa decizia CCR: Ramane problema existentei unei majoritati in Parlament

Decizia luata miercuri de Curtea Constitutionala a Romaniei clarifica anumite aspecte, dar ramane problema existentei unei majoritati in Parlament, este de parere presedintele Senatului, Teodor.

Florentino Perez si o noua lovitura de marketing: Vrea un meci demonstrativ Federer vs Nadal pe Santiago Bernabeu

Presedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, planuieste o lovitura de marketing importanta si a transmis o propunere consiliului director al galacticilor: un meci demonstrativ de tenis intre Rafael Nadal si Roger Federer, pe Santiago Bernabeu.

Dezastru pentru Tariceanu: Cinci deputati urmeaza sa DEMISIONEZE din ALDE

Deputatul Alexandru Baisanu, recent exclus din ALDE, a declarat, luni, ca alti cinci colegi de partid urmeaza sa demisioneze. Astfel, Tariceanu ar putea ramane fara grup la Camera Deputatilor, asa cum.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )