Libnet.ro
UNICEF

09:30

Teodorovici, despre imprumuturile de ZECI DE MILIARDE DE EURO: Domnul ISARESCU stie. Mi-a spus in particular - Foarte buna iesirea pe 30 de ani, SUPER!

B1 B1,
Teodorovici, despre imprumuturile de ZECI DE MILIARDE DE EURO: Domnul ISARESCU stie. Mi-a spus in particular - Foarte buna iesirea pe 30 de ani, SUPER!

Ministrul Discoteca Teodorovici spune ca a fost laudat de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, pentru imprumuturile pe care Romania le-a contractat pe 30 de ani. Amintim ca Ministerul Finantelor a iesit ma. continuă pe B1

Teodorovici, despre imprumuturile de ZECI DE MILIARDE DE EURO: Domnul ISARESCU stie. Mi-a spus in particular - Foarte buna iesirea pe 30 de ani, SUPER!

Ministrul Discoteca Teodorovici spune ca a fost laudat de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, pentru imprumuturile pe care Romania le-a contractat pe 30 de ani. Amintim ca Ministerul Finantelor a iesit ma.

Finantele au imprumutat 2 miliarde euro de pe pietele externe. Una dintre emisiuni are scadenta in 2049

Dupa ce a imprumutat in luna martie 3 miliarde euro de pe pietele externe, astazi 9 iulie - Ministerul Finantelor a iesit cu doua emisiuni in valoare totala de 2 miliarde euro, potrivit unu ordin al ministrului Eugen Teodorovici.

Care sunt proiectele feroviare de peste 8 miliarde euro care trebuie facute cat mai rapid, dar pentru care vom mai astepta mult

Calea ferata romaneasca are nevoie mare de investitii iar subfinantarea este cronica. Se lucreaza si pe Deva - Arad, insa mai dureaza mult, iar Predeal - Sighisoara este o ruta unde reabilitarea se va face greu si costurile sunt mari. in plus, nevoie disperata de reabilitare este intre Bucuresti si Timisoara, dar si intre Giurgiu si Capitala. Alte lucrari strict necesare tin de electrificarea unor linii precum Cluj-Oradea si Constanta-Mangalia. Strategia de dezvoltare a infrastructurii feroviare spune ca ar fi nevoie de peste 8 miliarde euro pentru marile proiecte pana in 2023, dar trecutul ne arata ca totul va dura mult mai mult. Pentru o parte dintre proiecte nu exista suficiente surse de finantare.

IN TRIMESTRUL SECUND AL ACESTUI AN 1,4-1,6 miliarde euro - valoarea totala a pietei de fuziuni si achizitii

Piata de fuziuni si achizitii M and A) a avut o crestere semnificativa, in al doilea trimestru al anului in curs comparativ cu primul trimestru, dar si fata de perioada similara din 2018, arata specialistii Deloitte. Potrivit estimarilor acestora, valoarea totala a pietei, inclusiv tranzactiile care nu au avut o valoare comunicata, a fost de 1,4-1,6 miliarde euro, in timp ce tranzactiile comunicate au totalizat 790 de milioane de euro.

STUDIU Lipsa personalului calificat le genereaza antreprenorilor romani pierderi peste 7 miliarde euro

Peste jumatate dintre antreprenorii romani 52%) spun ca lipsa personalului calificat le genereaza pierderi financiare, care, estimate pentru intreaga economie, ajung la 7,1 miliarde euro, releva studiul PwC European Private Business Survey. Majoritatea antreprenorilor se confrunta cu lipsa candidatilor mai ales atunci cand vor sa recruteze tehnicieni, personal administrativ sau experti in vanzari.

Teodorovici, despre sistemul de sanatate: Ceea ce lipseste este calitatea umana. Echipamente nou-noute zac prin magaziile unor spitale

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, miercuri, ca ceea ce lipseste in sistemul de sanatate este calitatea umana, subliniind ca daca ar fi efectuat un sondaj, un procent de aproape 100% din populatie va spune acelasi lucru.

IN PRIMELE TREI LUNI ALE ACESTUI AN, UE a inregistrat un excedent de cont curent de 40,5 miliarde euro

Uniunea Europeana a inregistrat, in primul trimestru din 2019, un excedent de cont curent de 40,5 miliarde de euro 1% din PIB), in crestere fata de un plus de 40,2 miliarde de euro in precedentele trei luni si in scadere fata de un plus de 58,3 miliarde de euro 1,5% din PIB) in perioada similara din 2018, arata o estimare preliminara publicata vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Sectorul feroviar romanesc are nevoie de investitii de peste 12 miliarde euro

Ministerul Transporturilor a pus in dezbatere publica Strategia feroviara 2019-2023, din care reiese ca Romania are nevoie, in aceasta perioada, de investitii in valoare de 12,8 miliarde de euro. Banii ar urma sa fie folositi pentru cresterea competitivitatii transportului feroviar pe piata interna, dar si pentru integrarea in spatiul feroviar unic european, scrie Club Feroviar.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )