Libnet.ro
UNICEF

08:00

Teodorovici, despre o posibila inghetare a salariilor bugetarilor: Este o posibila varianta trimisa Comisiei Europene

Antena3 Antena3,
Teodorovici, despre o posibila inghetare a salariilor bugetarilor: Este o posibila varianta trimisa Comisiei Europene

Documentul privind o posibila inghetare a salariilor bugetarilor, prezentat de senatorul PNL Florin Citu, este unul public, trimis Comisiei Europene, si reprezinta un document de lucru, o posibila varianta, a de. continuă pe Antena3

Teodorovici recunoaste ca inghetarea salariilor bugetarilor este posibila

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, astazi, intr-o interventie telefonica la Digi24, ca documentul trimis la Comisia Europeana in care se propune inghetarea salariilor in sectorul bugetar, in 2019, la nivelul lunii decembrie 2018 este un scenariu, o varianta de lucru.

Eugen Teodorovici, despre o posibila inghetare a salariilor: Este o varianta, trimisa Comisiei Europene

Documentul privind o posibila inghetare a salariilor bugetarilor, prezentat de senatorul PNL Florin Citu, este unul public, trimis Comisiei Europene, si reprezinta un document de lucru, o posibila varianta, a declarat sambata, la Digi24, ministrul.

UPDATE Teodorovici, despre nghetarea salariilor bugetarilor: E o varianta / Ministrul finantelor confirma ca documentul prezentat de Ctu este real si a fost trimis la Bruxelles

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, spune ca este o varianta de lucru inghetarea salariilor din 2019, asa cum reiese din documentul prezentat de liberalul Florin Citu, dar asta ar presupune inclusiv aplicarea mai rapida a Legii Salarizarii, adica in 2020, nu pana in 2022, transmite Mediafax. 29 Este un document trimis Comisiei Europene, a spus Teodorovici la Digi 24, adaugand ca documentul prezinta un scenariu, o posibila varianta, si ca orice guvern trimite la Bruxelles astfel de variante. in cateva zile intram in Guvern cu proiectul de buget, vom alege o varianta, a mai spus ministrul de finante.

Teodorovici, despre nghetarea salariilor bugetarilor: E o varianta

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, spune ca este o varianta de lucru inghetarea salariilor din 2019, asa cum reiese din documentul prezentat de liberalul Florin Citu, dar asta ar presupune inclusiv aplicarea mai rapida a Legii Salarizarii, adica in 2020, nu pana in 2022, transmite Mediafax.

Teodorovici confirma ca ia in calcul inghetarea salariilor bugetarilor: E o varianta

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, spune ca este o varianta de lucru inghetarea salariilor bugetarilor, din 2019, asa cum reiese dintr-un document prezentat de senatorul liberal Florin Citu, dar asta ar presupune inclusiv aplicarea mai rapida a legii salarizarii, adica in 2020, nu pana in 2022, transmite Mediafax.

UPDATE Teodorovici confirma ca a trimis la Bruxelles un document cu scenariul nghetarii salariilor bugetarilor.n cteva zile intram n Guvern cu proiectul de buget, vom alege o varianta

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, spune ca este o varianta de lucru inghetarea salariilor din 2019, asa cum reiese din documentul prezentat de liberalul Florin Citu, dar asta ar presupune inclusiv aplicarea mai rapida a Legii Salarizarii, adica in 2020, nu pana in 2022. 29 - Este un document trimis Comisiei Europene, a spus Teodorovici la Digi 24, adaugand ca documentul prezinta un scenariu, o posibila varianta, si ca orice guvern trimite la Bruxelles astfel de variante. in cateva zile intram in Guvern cu proiectul de buget, vom alege o varianta, a mai spus ministrul de finante. 15 - Teodorovici: Nu sunt probleme legate de bugetul Romaniei / Citu: Este clar ca nu sunt bani.

Teodorovici, prins cu minciuna. Ministrul a transmis Comisiei Europene ca vrea inghetarea salariilor bugetarilor, dar nu pentru motivul invocat la Bucuresti

Pe site-ul Comisiei Europene apare o scrisoare ce demonstreaza ca, intr-adevar, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a promis inghetarea salariilor bugetarilor in 2019 si neaplicarea Legii.

Sindicalist din nvatamnt, despre posibila nghetare a salariilor: Sper ca e o gluma / Costin (BNS):Nu ne surprinde

Sindicalistii condamna varianta de lucru de a fi inghetate salariile in 2019, asa cum a spus ministrul de Finante. Unii spun ca spera fie doar o gluma, altii ca nu sunt sunt surprinsi de acest scenariu.

Teodorovici, despre inghetarea salariilor: E o varianta

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat ca inghetarea salariilor din 2019 este o varianta, dar asta ar presupune aplicarea mai rapida a Legii Salarizarii, adica in 2020, nu pana in.

Florin Citu, dupa ce Teodorovici a mintit in privinta salariilor bugetarilor: Domnule ministru, mai aveti bani de pensii si salarii? (FOTO)

Ministrul Finantelor a mintit atunci cand a sustinut ca a propus Comisiei Europene ca salariile bugetarilor sa fie inghetate in 2019 pentru a putea fi aplicata mai repede Legea Salarizarii. De fapt, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )