Libnet.ro
UNICEF

11:16

Teodorovici: Nu exista un razboi intre Guvern si BNR. Colaboram cu Banca Nationala

Adevărul Adevărul,
Teodorovici: Nu exista un razboi intre Guvern si BNR. Colaboram cu Banca Nationala

Nu exista un razboi intre Guvernul Romaniei si Banca Nationala a Romaniei BNR), astfel ca nu este nevoie de o mediere intre cele doua institutii, in conditiile in care Ministerul Finantelor si BNR colaboreaza, fara ca asta sa insemne inexistenta unor critici, a declarat marti ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. continuă pe Adevărul

Nu exista razboi intre Guvern si BNR

Eugen Teodorovici, ministrul Finatelor, a declarat, astazi, ca nu exista un razboi intre Guvernul Romaniei si Banca Nationala a Romaniei BNR), astfel ca nu este nevoie de o mediere intre cele doua institutii, in conditiile in care Ministerul Finantelor si BNR colaboreaza, fara ca asta sa insemne inexistenta unor critici, informeaza News. ro.

Iohannis, mediator intre Guvern si BNR

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni, ca va incerca o mediere intre Guvern si Banca Nationala a Romaniei si ca ii va chema la Cotroceni si pe unii, si pe altii in zilele urmatoare.

Iohannis: O sa incerc o mediere intre Guvern si BNR. ii voi chema la Cotroceni si pe unii, si pe altii

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni, ca va incerca o mediere intre Guvern si Banca Nationala a Romaniei si ca ii va chema la Cotroceni si pe unii, si pe altii in zilele urmatoare. Am decis.

Iohannis: Am decis sa incep o mediere intre Guvern si BNR. ii vor chema la Cotroceni sa vedem ce masuri trebuie luate pentru a imbunatati situatia

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca va incepe o mediere intre Guvern si BNR, dupa ce s-a mers prea departe cu anumite afirmatii, urmand sa vada impreuna ce masuri trebuie luate pentru a imbunatati situatia economica a Romaniei.

SONDAJ E cazul sa se implice presedintele Iohannis n tensiunile Guvern-BNR?

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca va incerca o mediere intre Guvern si Banca Nationala a Romaniei, invitand partile la Cotroceni pentru a ajunge la un numitor comun. S-a mers cam departe cu unele afirmatii destul de contondente, a spus el. Marti, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a respins oferta presedintelui, spunand ca nu exista niciun razboi intre BNR si Guvern. Participa la sondajul HotNews. ro: E cazul sa se implice presedintele Iohannis in tensiunile Guvern-BNR?.

Klaus Iohannis:Am decis sa ncerc o mediere ntre guvern si BNR, i voi invita la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca a decis sa incerce o mediere intre Guvern si BNR, invitand cele doua parti la Cotroceni.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )