Libnet.ro
UNICEF

13:30

Teodorovici mai vrea sa imprumute anul acesta de pe pietele externe. Sustine ca Isarescu i-a spus: Foarte buna iesirea pe 30 de ani. Super!

Hotnews Hotnews,
 Teodorovici mai vrea sa imprumute anul acesta de pe pietele externe. Sustine ca Isarescu i-a spus: Foarte buna iesirea pe 30 de ani. Super!

Romania trebuie comparata cu alte tari din regiune in privinta costurilor la care se imprumuta de pe pietele externe, sustine ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, precizand ca trebuie comparate mere cu mere. El a facut referire la imprumuturile de marti de 2 miliarde euro. continuă pe Hotnews

Teodorovici: Planul de finantare de pe pietele externe s-a depasit

Planul de finantare de pe pietele externe s-a depasit, in sensul ca a fost deja luata finantare si p.

Guvernul a mai luat 2 miliarde de euro de pe pietele externe, dupa imprumutul de 3 miliarde de euro in martie

Guvernul a imprumutat marti 2 miliarde de euro de pe pietele externe, dupa ce la prima iesire, din martie, imprumutase o suma record de 3 miliarde de euro.

Finantele au imprumutat 2 miliarde euro de pe pietele externe. Una dintre emisiuni are scadenta in 2049

Dupa ce a imprumutat in luna martie 3 miliarde euro de pe pietele externe, astazi 9 iulie - Ministerul Finantelor a iesit cu doua emisiuni in valoare totala de 2 miliarde euro, potrivit unu ordin al ministrului Eugen Teodorovici.

Bomba! Anul acesta se vor AUZI MANELE si la Tomorrowland! DJ-ul Salvatore Ganacci a facut ANUNTUL, pe INSTAGRAM! (FOTO, VIDEO)

Dj-ul Salvatore Ganacci a starnit milioane de reactii dupa ce a pus o manea de-a lui Adrian Minune, la Neversea, anul acesta. Chiar el a publicat un clip video, pe Instagram, cu momentul in care a pus melodia si.

Ministrul de Interne nu mai vrea ca STS sa se ocupe de sistemul antifrauda de la alegeri

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, marti, in Parlament, ca Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) nu ar trebui sa se mai ocupe de alegerile din Romania, iar sarcinile STS ar putea fi preluate de Autoritatea Electorala Permanenta.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )