Libnet.ro
UNICEF

13:30

Teodorovici, un nou atac dur la Marcel Ciolacu: Care este, oare, miza reala a acestei alegeri?

Antena3 Antena3,
Teodorovici, un nou atac dur la Marcel Ciolacu: Care este, oare, miza reala a acestei alegeri?

Eugen Teodorovici l-a atacat, vineri, pe presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu dupa ce socilogul Vasile Dincu a fost ales joi presedinte interimat al Consiliului National al PSD, chiar la propunerea liderului social-democrat. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu, dezvaluiri incredibile la Sinteza Zilei: Iohannis nu poate sa recunoasca...

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu reactioneaza, din nou, dupa ce a fost acuzat de presedintele Klaus Iohannis pentru agravarea pandemiei in Romania. intr-o interventie telefonica la Sinteza Zilei, presedintele PSD contraataca si spune ca Iohannis nu poate recunoaste ca Guvernul Orban este cel mai mare esec al Romaniei de dupa 1989.

Marcel Ciolacu: Ludovic Orban sa vina in Parlament sa spuna daca pot fi organizate alegerile, daca pot fi deschise scolile si sa dea asigurari ca romanii pot merge in siguranta la vot

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, din nou, marti seara ca premierul Ludovic Orban ar trebui sa se prezinte in Parlament si sa explice daca alegerile locale pot fi organizate pe 27 septembrie,.

Marcel Ciolacu, despre motiunea de cenzura: Noi suntem pregatiti sa venim cu o propunere de premier. Este un specialist recunoscut de catre toata lumea

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca, in cazul in care Guvernul Orban va fi demis prin motiune de cenzura, PSD si celelalte formatiuni politice din opozitie sunt pregatite sa vina cu o.

Scandal in PSD! Marcel Ciolacu vrea dizolvarea unei intregi organizatii judetene: Este inadmisibil asa ceva

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, vrea sa propuna in sedinta Comitetului Executiv al partidului dizolvarea Organizatiei PSD Ilfov, dupa ce in presa a aparut informatia ca formatiunea.

Marcel Ciolacu: Ati dormit bine, domnule presedinte?! Problemele sunt tot grave si nerezolvate

Marcel Ciolacu, liderul Camerei Deputatilor, ii reproseaza lui Klaus Iohannis ca problemele cu care se confrunta romanii sunt la fel de grave si de nerezolvate. Ati dormit bine aseara, domnule presedinte?!, l-a intrebat presedintele interimar al PSD.

Marcel Ciolacu, reactie la discursul lui Iohannis: Minte pentru Guvernul sau. Degeaba! Guvernul PNL tot prost si corupt ramane

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a afirmat ca presedintele Klaus Iohannis minte pentru Guvernul sau. Acesta a adaugat ca nu poti da vina pe PSD sau pe opozitie atunci cand Guvernul a venit cu legea carantinei de abia dupa doua saptamani, un act normativ prost si aberant care transforma Romania in dictatura pilelor numite in functii publice.

MARCEL CIOLACU: Presedintele Iohannis minte pentru Guvernul sau. Degeaba! Guvernul PNL tot prost si corupt ramane

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a afirmat ca presedintele Klaus Iohannis minte pentru Guvernul sau.

Marcel Ciolacu, ofensiva pentru curatarea partidului de interlopi: Va propune dizolvarea organizatiei PSD Ilfov, despre care Rise Project scria ca a fost capturata de Clanul Sportivilor

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a anuntat ca va propune, in Comitetul Executiv de joi, dizolvarea organizatiei social-democrate din Ilfov. Pozitia sa vine in contextul in care presa de.

MARCEL CIOLACU: Noile interdictii trebuie lamurite si explicate

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a comentat, marti seara, noile masuri anuntate de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta si a precizat ca trebuie lamurite si explicate, pentru ca nu intelege de ce terasele se inchid la ora 23:00.

Marcel Ciolacu anunta ca a cerut stenogramele sedintelor de Guvern in care s-au adoptat 25 de ordonante si cand au fost schimbati prefectii

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a afirmat, marti seara, ca a cerut de trei ori pana acum Guvernului stenogramele sedintelor in care s-au adoptat 25 de ordonante si cand au fost schimbati prefectii, dar nu le-a primit. Maine dimineata voi face plangere la contencios, a declarat Ciolacu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )