Libnet.ro
UNICEF

05:00

Teodorovici: Participantii la Pilonul II de pensii se vor putea retrage, incepand cu anul 2019, daca achita un comision

B1 B1,
Teodorovici: Participantii la Pilonul II de pensii se vor putea retrage, incepand cu anul 2019, daca achita un comision

Participantii la Pilonul II de pensii se vor putea retrage, incepand cu anul 2019, daca achita un comision, potrivit ziare. com, dupa ce Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, a anuntat mai multe schimbari in. continuă pe B1

Participantii la Pilonul II de pensii se pot retrage inainte de termen

Participantii la fondurile de pensii administrate privat din Pilonul II se vor putea retrage inainte de termen pe baza de cerere, incepand de anul viitor, dupa minimum 5 ani de participare, iar comisionul de retragere inainte de termen este de 2% din valoarea activelor cuvenite, a anuntat, marti, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Soferii care incalca regulile cand nu-i vede politia vor putea fi turnati

Politistii ii vor putea amenda pe soferi si pe baza inregistrarilor video primite de la participantii la trafic, potrivit unui proiect de lege depus la sfarsitul saptamanii trecute in Parlament.

ING: De anul viitor, romnii si vor putea deschide full digital un cont la noi. Banca a discutat deschis si despre caderile de sistem care i-au adus amenda ANPC

ING Bank Romania va permite, incepand de anul urmator deschiderea unui cont 100% online pentru romanii care nu sunt clienti ai bancii, cardul aferent contului urmand sa fie livrat acasa, spun oficialii institutiei financiare. Lucram la acest proiect prin care viitorii clienti isi vor putea deschide un cont printr-un proces full digital, a precizat Robert Anghel, Head of mobile Payments la ING Bank. ING e cunoscuta in piata ca fiind printre cele mai inovative banci, dar si prin cei mai vocali clienti. Peste jumatate dintre ei sunt millennials, la fel ca majoritatea angajatilor nostri in Romania. Sigur ca reactioneaza cel mai rapid si cel mai vocal, a spus luni, intr-o intalnire cu presa, Michal Jan Szczurek , care conduce de peste 6 ani operatiunile ING in Romania.

Magazinele online care folosesc Netopia vor putea vinde pe criptomonede

Procesatorul de plati din Romania - Netopia Payments - va integra o criptomoneda in serviciile sale, odata cu noul parteneriat cu Elrond, un start-up IT cu know-how romanesc. Prin acest parteneriat, cele doua companii vor explora impreuna potentialul integrarii token-ului ERD. Astfel, din a doua jumatate a anului viitor, peste 6. 000 de comercianti care utilizeaza solutiile Netopia vor putea accepta criptomoneda ERD, fara costuri.

Apare un nou tip de gradinita in Romania. Ce vor putea face copiii

Eugen Teodorovici a declarat, marti, la Punctul de intalnire ca Guvernul vrea sa construiasca minimum 1. 000 de gradinite in Romania. E un proiect foarte frumos. Am vazut cateva proiecte de astfel de.

Apare un nou tip de gradinita de stat in Romania. Ce vor putea face copiii

Eugen Teodorovici a declarat, marti, la Punctul de intalnire ca Guvernul vrea sa construiasca minimum 1. 000 de gradinite in Romania. E un proiect foarte frumos. Am vazut cateva proiecte de astfel de.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )