Libnet.ro
UNICEF

23:15

Teodorovici a promis FMI si Bancii Mondiale ca Romania isi va relua cresterea economica bazata pe investitii

Adevărul Adevărul,
Teodorovici a promis FMI si Bancii Mondiale ca Romania isi va relua cresterea economica bazata pe investitii

Efectele defavorabile ale cresterii economice bazate exclusiv pe consum au fost cvasi-recunoscute de ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, intr-o discutie purtata cu oficialii FMI si Bancii Mondiale, in cadrul careia a afirmat ca Romania isi va relua cresterea economica bazata pe investitii. continuă pe Adevărul

Eugen Teodorovici, discutii cu sefii FMI si ai Bancii Mondiale la Washington. Ce promisiuni le-a facut ministrul Finantelor

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a reiterat in SUA, in cadrul unei intalniri cu Poul Thomsen, directorul departamentului pentru Europa al Fondului Monetar International FMI), promisiunea ca.

Actionarii Bancii Mondiale au aprobat majorarea capitalului

Actionarii Bancii Mondiale au aprobat sambata majorarea capitalului institutiei financiare cu 13 miliarde de dolari, in urma careia participatia detinuta de China va creste, dar vor creste si costurile de imprumut ale tarilor cu venituri mari si medii, intre care se afla si China, relateaza Reuters, potrivit news. ro.

Actionarii Bancii Mondiale au aprobat majorarea capitalului institutiei financiare cu 13 miliarde de dolari

Actionarii Bancii Mondiale au aprobat sambata majorarea capitalului institutiei financiare cu 13 miliarde de dolari, in urma careia participatia detinuta de China va creste, dar vor creste si costurile de imprumut ale tarilor cu venituri mari si medii, intre care se afla si China, relateaza News. ro citand Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )