Libnet.ro
UNICEF

18:00

TEODOROVICI: Am solicitat Comisiei Europene sa cuprinda in rapoarte rezultatele finale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TEODOROVICI: Am solicitat Comisiei Europene sa cuprinda in rapoarte rezultatele finale

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, astazi, pentru Agerpres, ca a solicitat Comisiei Europene ca in rapoartele pe care le intocmeste sa cuprinda atat previziunile referitoare la evolutiile economiilor cat si rezultatele finale inregistrate de statele europene. continuă pe Ziarul Bursa

PSD, apel public pentru Reprezentanta Comisiei Europene din Romania: Se impune o clarificare

PSD transmite un mesaj public Reprezentantiei Comisiei Europene in Romania. social-democratii cer oficialilor europenisa adopte o pozitie obiectiva fata de erorile care se regasesc in rapoartele MCV de.

Liviu Pop: Bugetul pe 2019 este profesionist. Prognozele Comisiei Europene sunt nerealiste

Multe dintre amendamentele opozitiei la bugetul pe 2019 sunt depuse doar de dragul de a ocupa timpii de dezbatere, sustine senatorul PSD Liviu Pop. El spune ca bugetul este echilibrat, robust si deplin sustenabil, construit pe realitatile anilor precedenti si cu proiectii profesioniste pana in 2022, iar prognozele Comisiei Europene sunt nerealiste.

PSD cere Reprezentantei Comisiei Europene o clarificare riguroasa privind modul de culegere a datelor pentru rapoartele MCV

PSD cere Reprezentantei Comisiei Europene in Romania o clarificare riguroasa asupra modalitatii de culegere a datelor pentru intocmirea rapoartelor MCV, invocand o scrisoare a Asociatiei Magistratilor si Asociatiei Procurorilor din Romania, care sustineau ca in rapoartele MCV se regasesc afirmatii eronate. PSD nu face insa nicio referire la apelul transmis de Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania, Asociatia Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor si Asociatia Initiativa pentru Justitie, care transmiteu ministrilor de Justitie din statele UE ca recomandarile din raportul MCV cu privire la modificarile aduse legilor justitiei nu au fost respectate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )