Libnet.ro
UNICEF

17:30

TERIBIL... SOC in muzica populara! Este vorba despre SOFIA VICOVEANCA: Dumnezeu sa-i ...

B1 B1,
TERIBIL... SOC in muzica populara! Este vorba despre SOFIA VICOVEANCA: Dumnezeu sa-i ...

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai indragite interprete de muzica populara din tara noastra, dar in ciuda carierei sale fructuoase, vedeta a trecut prin momente grele in viata personala. continuă pe B1

SOC iN MUZICA POPULARA! Petrica Matu Stoian a fost ARESTAT! Dumnezeule, ce a putut face CELEBRUL ARTIST

Petrica Matu Stoian este unul dintre cei mai indragiti interpreti de muzica populara din Romania! Chiar el a povestit prin ce momente grele a trecut,in urma cu ceva timp, si anume, cum a ajuns sa fie.

LACRIMI in muzica populara! VESTEA despre NICULINA STOICAN a cazut ca un TRASNET! MASINA S-A FACUT PRAF

Niculina Stoican este una dintre cele mai indragite interprete de muzica populara din Romania! Din pacate, artista a trecut printr-un moment foarte greu, chiar eaa povestit, de curand, ca a vazut moartea.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! DESPARTIREA MOMENTULUI iN SHOWBIZ! ADIO, TEO TRANDAFIR! VESTEA A CAZUT CA UN.

TRAGEDIE in muzica populara! Au ingropat-o de VIE! Fanii au fugit cand au vazut MORMANTUL (IMAGINI CUTREMURATOARE)

Moartea marii cantarete de muzica populara Ileana Sararoiu a socat Romania in urma cu 35 de ani. Tragedia a avut loc dupa onunta inlocalitatea Unirea, judetul Calarasi.

TRAGEDIE in muzica populara! A MURIT iN CHINURI! Oamenii sunt DEVASTATI (IMAGINI CUTREMURATOARE)

Moartea marii cantarete de muzica populara Ileana Sararoiu a socat Romania in urma cu 35 de ani. Tragedia a avut loc dupa onunta inlocalitatea Unirea, judetul Calarasi.

Infografic. Complicata relatie a romanilor cu banii. Mituri, obiceiuri si schimbari culturale intre generatii atunci cand vine vorba despre bani

Banii nu sunt scopul in viata, dar pot fi cauza tuturor problemelor. Si chiar daca nu aduc fericirea, trebuie sa avem grija sa nu aduca nefericirea, spune actorul Andi Vasluianu intr-un clip video. Cheltuielile medicale neprevazute, o banala invitatie la nunta sau nasterea unui copil sunt evenimentele care ii streseaza cel mai tare pe romani, potrivit unui studiu lansat marti. Despre mituri, obiceiuri si mai ales schimbarile culturale intre generatii atunci cand vine vorba despre bani.

TRAGEDIE LA KANAL D! A murit pe loc! Anuntul a CUTREMURAT Romania! Da, e vorba despre....

Dan Cruceru,Prezentatorul show-ului Survivor, a vorbit deschis despre o tragedie care l-a marcat toata viata.

Cat de bogat este Sorin Ovidiu Vintu. Numai o singura vila valoreaza 4 milioane de euro

Doar o singura vila ce i-a apartinut lui Sorin Ovidiu Vintu a fost estimata la valoarea de 4 milioane de euro. Este vorba despre o vila considerata monument istoric si localizata in zona Aviatorilor, din Capitala. Locuinta i-a fost confiscata fostului afacerist si va fi scoasa la licitatie, cat mai curand, de catre institutiile statului.

Procesul lui Valeriu Zgonea a ajuns la final, iar procurorii cer pedeapsa maxima. Fostul demnitar PSD este acuzat de coruptie si trafic de influenta

Procesul fostului sef al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a ajuns la final, iar procurorii cer pedeapsa maxima pentru politicianul acuzat de coruptie si trafic de influenta. Este vorba despre un dosar in care au.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )