Libnet.ro
UNICEF

13:45

Test COVID in loc de 14 zile de izolare pentru cei care se intorc din strainatate

Adevărul Adevărul,
Test COVID in loc de 14 zile de izolare pentru cei care se intorc din strainatate

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta ar putea decide saptamana aceasta ca persoanele care se intorc din tari cu multe cazuri de infectari sa poata face testul COVID, iar daca acesta este negativ, sa nu mai fie obligate sa stea 14 zile in izolare. in acelasi timp, expertii atrag atentia ca numarul de cazuri va exploda in urmatoarea perioada, iar autoritatile ar putea decide din nou carantinarea unor zone. continuă pe Adevărul

Test COVID in loc de 14 zile de izolare pentru persoanele care se intorc in Romania

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni, 21 septembrie, ca in cursul acestei saptamani se va lua o decizie privitoare la inlocuirea masurii de izolare timp de doua saptamani cu cea a dovezii unui teste COVID negativ, pentru persoanele care se intorc din strainatate.

Ludovic Orban, anunt de ultim moment pentru cei care se intorc din strainatate. Ce vor fi obligati sa faca

Anunt de ultima ora din partea premierului Romaniei. Ludovic Orban a anuntat in cursul diminetii de luni ca in ciuda cresterilor mari de cazuri COVID-19, situatia este pentru moment tinuta sub control, insa Guvernul are in vederea modificarea restrictiilor cu privire la carantinarea cetatenilor pentru 14 zile. Noi masuri sunt in analize si discutii Ludovic .

COVID-19: Scenariul rosu, aprobat pentru o scoala si o gradinita din Capitala. Cursurile suspendate in Bucuresti pentru cateva zile inainte si dupa alegeri

Institutia Prefectului Municipiul Bucuresti anunta ca in urma sedintei de vineri a Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta s-a aprobat Scenariul Rosu de organizare si desfasurare a.

Mesaje de sfantul Matei. Idei de urari frumoase pentru cei care au acest nume

Conform calendarului romano-catolic, astazi 21 septembrie 2020, se sarbatoreste Sfantul apostol si evanghelist Matei. Mesaje frumoase pentru cei care poarta numele sfantului Matei Sfantul Matei era unui din cei 12 apostoli ai lui Iisus Hristos. Totodata el era unul dintre cei patru evanghelisti, alaturi de: Luca, Ioan si Marcu. El locuia in Capernaum si era .

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )