Libnet.ro
UNICEF

01:05

TESTAMENTUL Regelui Mihai: Cine mosteneste cea mai mare parte a averii si cu ce se poate alege fostul principe Nicolae

B1 B1,
TESTAMENTUL Regelui Mihai: Cine mosteneste cea mai mare parte a averii si cu ce se poate alege fostul principe Nicolae

Discutiile privind starea de sanatate si posibila moarte a Regelui Mihai care, potrivit unei parti a presei, ar fi avut loc deja aduc in prim plan si chestiunea statutului fostului Principe. continuă pe B1

TESTAMENTUL Regelui Mihai: BOMBA ZILEI! Cine mosteneste cea mai mare parte a averii si cu ce se poate alege fostul principe Nicolae

Discutiile privind starea de sanatate si posibila moarte a Regelui Mihai care, potrivit unei parti a presei, ar fi avut loc deja aduc in prim plan si chestiunea statutului fostului Principe.

Tudose:Avem cea mai mare crestere economica dupa China

Premierul Mihai Tudose este ironic si trateaza cu sarcasm acuzele ca Guvernul condus de el face rau tarii. Premierul sustine ca Romania are a doua cea mai mare crestere economica din lume, dupa China, iar rectificarea bugetara e pozitiva. Seful Executivului este ferm convins ca daca air cestere economica bazata pe consum, este o falsa problema. in opinia sa, tendinta spre consum este modernitate.

SUA: Proiectul de reforma fiscala al republicanilor a trecut de Camera Reprezentantilor/ Viitor incert la Senat/ Cea mai mare scadere de taxe din istoria SUA

Casa Alba si republicanii au repurtat joi o prima victorie in Camera Reprezentantilor reusind sa treaca Proiectul de Reforma Fiscala care anunta cea mai mare scadere de taxe din istoria SUA, continand reduceri pentru companii si persoane fizice, potrivit Fox News. Proiectul de lege a trecut cu 227-205 voturi pentru, treisprezece republicani votand insa impotriva proiectului. Cea mai importanta masura vizeaza companiile pentru care impozitul ar scadea de la 35% la 20%, adica sub media tarilor industrializate, de 22,5%.

Exercitiu antiterorist in Gorj, la cea mai mare rampa automatizata a Sistemului National de Transport al Petrolului

Un exercitiu antiterorist, organizat de societatea CONPET, a fost desfasurat joi in judetul Gorj, la Barbatesti. Simularea atacului terrorist a avut oc la cea mai mare rampa automatizata care apartine.

Airbus a obtinut cea mai mare comanda de avioane din istoria sa

Grupul european Airbus a obtinut cea mai mare comanda de avioane din istoria sa, la un pret de catalog de 49,5 miliarde de dolari, de la fondul de private equity, Indigo Partner, condus de celebrul Bill Franke, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Un tanar din Botosani a primit cea mai mare pedeapsa pentru inselaciune prin metoda Accidentul. Judecatorii au fost nemilosi

Un tanar botosanean a primit cea mai mare pedeapsa pentru inselaciune prin metoda accidentul. Judecatoria Botosani l-a condamnat la 23 de ani, patru luni si 153 de zile de.

Apocalipsa fotbalului: de ce necalificarea Italiei e cea mai mare surpriza din istoria preliminariilor Mondialelor

De patru ori campioana lumii 1934, 1938, 1982 si 2006), Squadra Azzurra e, fara indoiala, cea mai mare nationala care a ratat vreodata turneul final.

Eurostat: Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE, in trimestrul III

Romania a avut cea mai mare crestere economica dintre cele 28 de state din Uniunea Europeana in trimestrul III al acestui an, de 8,6%, arata institutul european de statistica Eurostat.

Un nou clasament in circuitul WTA. Cine este cea mai iubita sportiva in mediul online

Simona Halep vine dintr-o tara mai mica decat Spania sau Germania, dar cu toate astea are mai multi suporteri pe internet decat iberica Garbine Muguruza sau nemtoaica Angelique Kerber. Un calcul al.

Victor Ponta: S-a legalizat cea mai mare poarta de evaziune fiscala din Europa. Totul s-a construit pe o minciuna si s-a justificat printr-o alta minciuna

Prezent la o dezbatere organizata de Patronatul Tinerilor intreprinzatori la Galati pe marginea modificarilor la Codul Fiscal, fostul prim-ministru Victor Ponta a atacat extrem de dur actuala guvernare, sustinand ca in viitorul apropiat nu vor mai exista decat doua categorii de salariati: cei de la stat si cei angajati la multinationale.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )