Libnet.ro
UNICEF

16:30

Testul Covid negativ devine obligatoriu si pentru cei care merg in Egipt

Hotnews Hotnews,
 Testul Covid negativ devine obligatoriu si pentru cei care merg in Egipt

Cetatenii straini care se deplaseaza in Republica Araba Egipt, inclusiv cetatenii romani, trebuie sa prezinte la punctele de trecere a frontierei, in mod obligatoriu, un test molecular negativ tip PCR) pentru infectia cu SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 72 de ore anterior efectuarii calatoriei, informeaza Ministerul Afacerilor de Externe. continuă pe Hotnews

inca o persoana din Televiziunea Publica a fost depistata pozitiv la testul COVID-19

Numarul angajatilor TVR depistati pozitiv la testul COVID-19 a crescut cu inca o persoana. Aceasta era in concediu de odihna in momentul in care a aflat.

Avertisment dur al medicilor dupa moartea tinerei din Alba. Infectia cu COVID-19, risc major pentru pentru o noua categorie de persoane

Medicii infectionisti trag un semnal de alarma asupra unei noi categorii de persoane care pot fi grav afectate de infectia cu COVID-19. in urma cu doua zile, o tanara de 33 de ani, fara cormobiditati, a murit la Spitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia, unde era internata in sectia de terapie intensiva. Noul coronavirus, .

Atentie, romani. ANAF ii vizeaza pe toti cei care au cont si card bancar

Fiscul a inceput sa adune din ce in ce mai multe informatii bancare despre romani! Recent, ANAF-ul a fost imputernicit sa intocmeasca un registru al tuturor conturilor bancare si de plati ale firmelor si persoanelor fizice din Romania. ANAF strange din ce in ce mai multe informatii despre romani Codul de procedura fiscala deja prevedea .

Alyssa Milano a avut coronavirus, desi testul iesise negativ: Niciodata nu mi-a fost asa rau. Ma durea totul!

Actrita a avut o postare uluitoare pentru urmaritorii contului sau. Aceasta din poza sunt eu, pe 2 aprilie, dupa doua saptamani in care fusesem foarte bolnava, scrie Alyssa despre o fotografie care o infatiseaza intubata, pentru ca nu putea respira normal.

inca o persoana din Televiziunea Publica a fost depistata pozitiv la testul COVID-19

Este vorba despre o persoana care se afla in concediu de odihna, acest al noualea caz nu are niciun contact la locul de munca, a anuntat institutia publica intr-un comunicat. Facem precizarea ca aceasta persoana si cele anterior depistate pozitiv sunt cazuri fara legatura intre ele si infectarea nu s-a produs in TVR. Este doar o evolutie normala in conditiile unei transmisii comunitare extinse. Reprezentantii managementului TVR sunt permanent in legatura cu persoanele depistate pozitiv, mai arata comunicatul TVR. Pana acum, cel putin 3 angajati TVR au contractat coronavirusul.

Romanii care vor sa viziteze Egiptul, obligati sa prezinte un test COVID negativ

Autoritatile egiptene au anuntat ca, incepand cu data de 15 august, toti cetatenii straini care se d.

Cei care au aceasta grupa de sange prezinta un grad ridicat de a se infecta cu COVID-19. Cercetatorii chinezi si nemti au explicat motivele

Inca de la inceputul pandemiei, numerosi cercetatori au intreprins studii complexe pentru a afla cat mai multe detalii despre noul coronavirus si a putea dezvolta un vaccin. Multe dintre acestea s-au indreptat spre analizarea grupelor de sange si vulnerabilitatea unora sau altora in fata COVID-19.

Pandemia schimba deciziile turistilor. Cei care preferau Vama Veche vin acum in Delta

Necesitatea protejarii impotriva pandemiei a sporit, in acest an, numarul de turisti care vin in Del.

DigiSport: Hai, gata. Sunt liber! Sainz, replica dura pentru Hamilton, care l-a criticat ca n-a ingenuncheat pentru blacklivesmatter

Spaniolul Carlos Sainz 25 de ani), pilotul McLaren-Renault, a primit numeroase critici pentru ca nu a ingenuncheat la protestele anti-rasism din Formula 1.

Noi reguli pentru romanii care merg in Italia. Ce decizie au luat autoritatile de acolo

Romania inca este considerata o tara cu risc ridicat din punct de vedere epidemiologic, in ce priveste cazurile de coronavirus, astfel ca Italia a hotarat ca persoanele care merg din tara noastra la ei sa stea mai intai in izolare la domiciliu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )