Libnet.ro
UNICEF

10:31

Tezele din iunie ale lui Liviu Dragnea

Hotnews Hotnews,
 Tezele din iunie ale lui Liviu Dragnea

Epoca de aur a lui Nea Nicu nu e istorie. A luat-o cu imprumut Liviu Dragnea sa o duca mai departe. Nu stiu sa fi fost aplauze, dar sigur a fost unanimitate pentru tezele din iunie ale sefului PSD care, in doar opt minute, cat i-a durat discursul, ne-a pus in fata o Romanie dupa sufletul sau. continuă pe Hotnews

Scenariul prin care Liviu Dragnea ar putea scapa de condamnare

Avocata Bombonicai Prodana, Maria Vasii, sustine ca solutia aleasa de clienta sa, adica achitarea prejudiciului, putea fi aplicata si de catre ceilalti inculpati din dosar, inclusiv de Liviu Dragnea, procesul.

PSD Constanta, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: 21 iunie va ramane in istoria Romaniei ca un moment negru

Filiala Constanta a PSD a transmis un comunicat de presa in care-si exprima sustinerea fata de presedintele Liviu Dragnea, condamnat in prima instanta la 3,6 ani pentru abuz in serviciu.

Liviu Dragnea, condamnat: cati ani ar trebui sa execute la inchisoare

Liviu Dragnea a fost condamnat. Dupa o serie de amanari, si-a aflat sentinta in dosarul angajarilor ilegale de laDGASPC Teleorman. Suspendarea executarii pedepsei din 2016 a fost anulata. Liviu Dragnea, seful PSD, a fost condamnat pe 21 iunie la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare. El si-a primit aceasta pedeapsa in dosarul [].

Ponta: Dupa a doua condamnare Liviu Dragnea trebuie sa se retraga daca l intereseaza soarta PSD

Fostul premier Victor Ponta considera ca Liviu Dragnea trebuie sa se retraga, dupa condamnare, din functiile pe care le detine daca vrea sa salveze PSD. intr-o postare pe Facebook, Ponta aminteste de ziua de 21 iunie acum un an cand, spune el, pesedistii au fost traumatizati si umiliti de seful lor de partid care le-a cerut sa voteze motiunea de cenzura impotriva lui Sorin Grindeanu.

Rovana Plumb, declaratie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: E inadmisibil sa sacrificam oameni si sa frangem destine pentru a satisface presiunile politice ale unora

Rovana Plumb a avut o prima reactie dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat la inchisoare. E o zi trista pentru noi toti, dar eu ii sunt alaturi lui Liviu Dragnea, eu si tot partidul. Liviu Dragnea.

Filialele PSD il sustin pe Liviu Dragnea

Mai multe organizatii judetene ale PSD, intre care cele din Vrancea, Alba, Brasov, Constanta, Arad, au remis, in aceasta seara, comunicate de presa in care afirma ca PSD il sustine in continuare pe Liviu Dragnea la conducerea partidului si a Camerei Deputatilor, aceasta fiind singura atitudine corecta pentru respectarea prezumtiei de nevinovatie, informeaza News. ro. Filialele partidului mai sustin ca decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea nu este dreapta si nici nu va putea ramane dupa judecarea apelului.

PRESA INTERNATIONALA, despre condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare: O lovitura puternica la adresa ambitiilor liderului PSD de a ramane stapanul jocului pe scena politica

Este o solutie inexplicabila si poate fi considerata o decizie gresita. Sunt primele declaratii ale avocatului lui Liviu Dragnea dupa ce ce seful PSD a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu.

Filiale PSD il sustin pe Liviu Dragnea: Nu putem numi asta justitie, este o ruleta ruseasca, din care unii scapa, iar altii cad victime

Mai multe organizatii judetene ale PSD, intre care cele din Vrancea, Alba, Brasov, Constanta, Arad, au transmis comunicate in care afirma ca PSD il sustine in continuare pe Liviu Dragnea la conducerea partidului si a Camerei Deputatilor, aceasta fiind singura atitudine corecta pentru respectarea prezumtiei de nevinovatie.

Liderii PSD au decis: Il sustin in continuare pe Liviu Dragnea in toate functiile pe care le detine. Dragnea: Raman la conducerea PSD

Membrii Partidului Social Democrat PSD) au decis vineri, in cadrul intalnirii pe care au avut-o, sa il sustina in continuare pe Liviu Dragnea, atat in functia de presedinte al partidului, cat si in cea de presedinte al Camerei Deputatilor. Liviu.

UPDATE Sedinta Comitetului Executiv al PSD ntrzie. Surse: Liviu Dragnea ncearca sa-l convinga pe Gabriel Vlase sa renunte la sefia SIE oferita de Iohannis

Sedinta Comitetului Executiv al PSD intarzie, liderii partidului fiind in discutii informale cu Liviu Dragnea, de aproape trei ore. Se asteapta ca Dragnea sa ceara un vot de sustinere social-democratiilor, vot care sa-l mentina in functia de presedinte al partidului, au declarat pentru HotNews surse din partid. De altfel, Rovana Plumb a sustinut ca seful PSD nu trebuie sa plece din functiile detinute. De asemenea, in CEx s-ar putea lua in discutie si numirea lui Gabriel Vlase la sefia SIE. Sedinta Comitetului Executiv era programata la ora 16:00. UPDATE 16:54Liviu Dragnea, alaturi de cativa lideri ai PSD, discuta de cateva ore cu Gabriel Vlase pe care incearca sa-l convinga sa renunte la sefia SIE oferita de presedintele Klaus IohannisUPDATE 16:50Sedinta Comitetului Executiv al PSD intarzie. UPDATE 15:22 Pesedistii iau in calcul un vot de sustinere pentru Liviu Dragnea. Nu face nici un pas inapoi, a declarat un lider al partidului.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )