Libnet.ro
UNICEF

22:15

Theresa May: Aranjamentele pentru Brexit intra n faza finala

Hotnews Hotnews,
 Theresa May: Aranjamentele pentru Brexit intra n faza finala

Intr-un discurs tinut la banchetul organizat de primarul Londrei, premierul Marii Britanii a declarat ca discutiile cu privire la aranjamentele pentru Brexit au fost ,,extrem de dificile, dar partile implicate vor lucra ,,peste noapte pentru a face progrese, potrivit BBC. continuă pe Hotnews

intelegere privind Brexit: Theresa May urmeaza sa convoace o sedinta speciala a Guvernului de la Londra

Premierul britanic Theresa May urmeaza sa conduca miercuri o reuniune speciala a cabinetului sau pentru a discuta pentru a discuta privind draftul tratatului de Brexit. Totul va avea loc dupa ce textul a fost.

ULTIMA ORA Un acord pentru Brexit a fost convenit la nivel tehnic (editor BBC)

Un acord pentru Brexit a fost convenit la nivel tehnic iar cabinetul premierului Theresa May urmeaza sa se reuneasca miercuri, a afirmat editorul BBC pe probleme politice, citat de Reuters.

Theresa May: Marea Britanie deschisa catre o relatie diferita cu Rusia

Premierul Theresa May va anunta luni ca Marea Britanie este deschisa catre o relatie diferita cu Rusia, daca Moscova va lua o noua cale si va opri atacurile care submineaza tratatele internationale si securitatea, anunta Reuters.

Sinteza zilei. Operatiunea Daramati guvernul!, faza finala

Mihai Gadea a pregatit o noua editie spectaculoasa a Sintezei zilei, luni seara. Devine tot mai clar ca planul lui Klaus Iohannis pentru luna noiembrie este de a darama guvernul. Dar de ce? Vreau sa va.

Marea Britanie si Uniunea Europeana au ajuns la un acord pentru Brexit

Un proiect de acord cu privire la Brexit a fost incheiat de negociatorii britanici si europeni si urmeaza sa fie examinat miercuri in Consiliul de ministri de la Londra, a anuntat marti guvernul britanic.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )