Libnet.ro
UNICEF

09:00

Theresa May avertizeaza ca urmeaza o saptamna critica pentru Brexit

Hotnews Hotnews,
 Theresa May avertizeaza ca urmeaza o saptamna critica pentru Brexit

Premierul britanic Theresa May a avertizat ca urmeaza o saptamana critica pentru Brexit, iar demiterea sa din functia de sef al Guvernului nu va transforma acest proces intr-unul mai usor, relateaza Mediafax citand BBC. continuă pe Hotnews

O saptamana critica pentru Brexit. Theresa May ia in calcul demiterea sa din functie

Premierul britanic Theresa May a avertizat ca urmeaza o saptamana critica pentru Brexit, iar demiterea sa din functia de sef al Guvernului nu va transforma acest proces intr-unul mai usor, relateaza.

Premierul britanic Theresa May jura ca va lupta pentru acordul sau privind Brexit: Este cel mai bun proiect pentru tara mea

Premierul britanic Theresa May si-a aparat joi seara proiectul de acord pentru divortul de Bruxelles, spunand ca acesta va asigura un viitor bun pentru Marea Britanie si ca este in cele mai bune interese ale alegatorilor, relateaza Reuters. Asta in contextul in care mai multi parlamentari si-au dat demisia azi, nemultumiti de proiectul de Brexit.

Premierul britanic Theresa May jura ca va lupta pentru proiectul de acord privind Brexit: Este cel mai bun pentru tara mea

Premierul britanic Theresa May si-a aparat joi seara proiectul de acord pentru divortul de Bruxelles, spunand ca acesta va asigura un viitor bun pentru Marea Britanie si ca este in cele mai bune interese ale alegatorilor, relateaza Reuters. Asta in contextul in care mai multi parlamentari si-au dat demisia azi, nemultumiti de proiectul de Brexit.

Theresa May, confruntata cu un val de demisii, avertizeaza in Parlament ca exista riscul ca Brexitul sa nu aiba loc

Zguduita de demisii in serie din Guvern, Theresa May i-a avertizat joi pe deputatii britanici ca au de ales intre a sustine proiectul acordului divortului incheiat cu Uniunea Europeana, o iesire din blocul comunitar fara acord si niciun fel de Brexit, relateaza AFP.

Parlamentul nu ar aproba acordul propus de Theresa May. Fostul ministru britanic pentru Brexit a facut anuntul

Fostul ministru britanic pentru Brexit, David Davis, a transmis ca Parlamentul britanic nu va aproba aplicarea acordului pentru Brexit negociat de Theresa May si Uniunea Europeana, adaugand ca prim-ministrul va fi.

Theresa May sustine acordul pentru Brexit in pofida contestatarilor

Premierul britanic, Theresa May, a anuntat ieri seara, intr-o conferinta de presa, ca nu isi va da demisia, desi au existat contestatari ai acordului pentru Brexit ce fusese aprobat miercuri de Guvernul britanic, scrie The Guardian.

Ce contine acordul Guvernului Theresa May pe tema Brexit

Acordul Brexit elaborat de Guvernul Theresa May si Bruxelles prevede reciprocitate in privinta libertatii de circulatie, o perioada de tranzitie post-Brexit, mentinerea Marii Britanii in uniunea vamala, un.

SONDAJ Cum vedeti acordul pentru Brexit anuntat de May?

Guvernul britanic a aprobat proiectul de acord privind Brexitul, a anuntat aseara premierul Theresa May, care azi a aparut in fata Parlamentului. Acolo, ea nu a avut o primire tocmai prietenoasa, in timp ce patru membri ai Cabinetului sau si-au dat demisia. in cursul diminetii, lira a pierdut teren in fata dolarului, iar oficiali europeni si-au reafirmat regretul pentru Brexit, liderii UE urmand sa se intruneasca pe aceasta tema peste 10 zile. Cum vedeti anuntul premierului Theresa May privind acordul pentru Brexit? Participa la sondajul HotNews. ro.

LIVEVIDEO Brexit: Theresa May a nceput sa apere proiectul de acord n fata deputatilor

Premierul britanic Theresa May a inceput miercuri sa apere proiectul de acord pentru Brexit in fata deputatilor, scrie AFP.

VIDEO Theresa May lupta pentru supravietuirea sa politica, n fata Parlamentului, n ncercarea de a apara proiectul de acord pentru Brexit

Zguduita de demisiile in serie din guvernul pe care il conduce, premierul britanic Theresa May lupta joi pentru supravietuirea politica, avertizand deputatii ca au de ales intre a sustine proiectul sau de acord pentru divortul de Bruxelles si riscul unei iesiri necontrolate din blocul continental sau chiar disparitia cu totul a Brexitului, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )