Libnet.ro
UNICEF

10:46

Theresa May confirma amnarea votului din Parlament asupra acordului privind Brexit

Hotnews Hotnews,
 Theresa May confirma amnarea votului din Parlament asupra acordului privind Brexit

Premierul britanic Theresa May i-a anuntat oficial, luni, pe parlamentarii britanici in legatura cu amanarea votului asupra acordului de iesire din Uniunea Europeana, vot programat pentru marti, din cauza dezacordurilor dintre deputati ce ameninta sa duca la respingerea acordului, transmite AFP. continuă pe Hotnews

Theresa May confirma amnarea votului din Parlament asupra acordului privind Brexit. Ea va merge la Bruxelles pentru a discuta cu omologii din UE

Premierul britanic Theresa May i-a anuntat oficial, luni, pe parlamentarii britanici in legatura cu amanarea votului asupra acordului de iesire din Uniunea Europeana, vot programat pentru marti, din cauza dezacordurilor dintre deputati ce ameninta sa duca la respingerea acordului, transmite AFP.

VIDEO Brexit: Theresa May confirma amnarea votului din Parlament asupra acordului si spune ca se va duce la Bruxelles pentru a rediscuta cu cei din UE

Premierul britanic Theresa May i-a anuntat oficial, luni, pe parlamentarii britanici in legatura cu amanarea votului asupra acordului de iesire din Uniunea Europeana, vot programat pentru marti, din cauza dezacordurilor dintre deputati ce ameninta sa duca la respingerea acordului, transmite AFP. UPDATE - Donald Tusk: UE nu va renegocia Acordul Brexit.

Theresa May va propune amanarea votului parlamentar pe tema Acordului Brexit

Premierul Theresa May va propune amanarea votului pe tema proiectului de acord Brexit, de teama ca va fi respins de Camera Comunelor, afirma luni surse politice de la Londra. Acordul pe tema Brexit este contestat.

Theresa May amana votul din Parlament privind Brexitul

Premierul britanic Theresa May amana votul final din parlamentul britanic pentru acordul privind Brexitul care trebuia sa aiba loc marti, conform unor surse, scrie The Guardian.

BREXIT. Oficialii UE resping cererea premierului Theresa May privind o renegociere

Votul din Parlamentul britanic pentru acordul privind Brexitul a fost amanat, iar premierul Theresa May l-a trimis pe consilierul sau Olly Robbins la sediul Comisiei Europene pentru noi discutii. in schimb,.

Oficial: Theresa May anunta Parlamentul de amnarea votului asupra acordului privind Brexit

Premierul britanic Theresa May i-a anuntat oficial, luni, pe parlamentarii britanici in legatura cu amanarea votului asupra acordului de iesire din Uniunea Europeana, vot programat pentru marti, din cauza dezacordurilor dintre deputati ce ameninta sa duca la respingerea acordului, transmite AFP.

Theresa May, in corzi. Premierul britanic confirma amanarea votului pe acordul privind Brexitul si anunta ca va avea discutii de urgenta cu liderii UE

Premierul Theresa May a confirmat, intr-un discurs tinut in Camera Comunelor, amanarea votului asupra acordului privind Brexitului si a sustinut ca va avea discutii de urgenta cu liderii UE.

Theresa May in corzi. Premierul britanic confirma amanarea votului pe acordul privind Brexitul si anunta ca va avea discutii de urgenta cu liderii UE

Premierul Theresa May a confirmat, intr-un discurs tinut in Camera Comunelor, amanarea votului asupraa acordului privind Brexitului si a sustinut ca va avea discutii de urgenta cu liderii UE.

Premierul britanic Theresa May a amanat votarea acordului privind Brexit

Premierul britanic Theresa May a confirmat luni seara amanarea votului din Camera Comunelor privind acordul pentru Brexit incheiat cu UE, recunoscand ca, daca l-ar supune acum la vot, acesta ar fi respins,.

Theresa May: Marea Britanie risca sa ramana in UE daca acordul pentru Brexit nu este votat de Parlament

Premierul britanic, Theresa May, i-a avertizat pe parlamentarii rebeli din guvernul sau aflat la guvernare ca risca sa piarda puterea in fata opozitiei laburiste, conduse de Jeremy Corbyn, si sa ramana in UE, daca nu ii sustin acordul pentru Brexit.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )