Libnet.ro
UNICEF

16:45

Theresa May incearca sa-si salveze planul Brexitului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Theresa May incearca sa-si salveze planul Brexitului

Premierul britanic, Theresa May, nu a reusit sa-si convinga majoritatea si nici opozitia in Parlament cu planul sau al ultimei sanse in vederea implementarii Brexitului, criticat de toate partidele, si se afla din nou, astazi, in impas. continuă pe Ziarul Bursa

Theresa May amenintaparlamentul britanic cu STOPAREA Brexitului

Prim-ministrul britanic, Theresa May, i-a avertizat pe parlamentarii britanici cu faptul ca mai au o ultima sansa sa duca la infaptuirea Brexitului, prin votareanoului acord, negociat de ea, relateaza.

UPDATE // Momente tensionate intre Theresa May, parlamentarii britanici si membri propriului Guvern pe problema Brexitului. Se cere demisia premierului

Mai multi parlamentari britanici conservatori, precum si cativa membri ai Guvernului i-au cerut prim-ministrului Theresa May sa demisioneze, fiind invocate prevederileincluse in noul acordul de Brexit,.

Un nou referendum pe tema Brexit ar putea avea loc in Marea Britanie. Ce spune Theresa May

Premierul britanic Theresa May face o noua incercare de a obtine un acord pe Brexit din partea Parlamentului. De aceasta data, se arata dispusa sa faca mai multe compromisuri si chiar sa accepte ideea unui al doilea referendum pe tema Brexit. Premierul britanic vrea sprijinul laburistilor in privinta acordului negociat cu Bruxellesul, dar respins in [] .

Theresa May propune organizarea unui nou referendum pentru Brexit

Premierul britanic Theresa May a anuntat marti ca guvernul sau va include in proiectul de lege pentru retragerea din Uniunea Europeana cerinta ca parlamentarii sa voteze asupra organizarii unui nou referendum pe tema Brexit, informeaza Agerpres. ro.

Brexit: Theresa May pregatita sa organizeze un al doilea referendum pentru a iesi din impas

Premierul britanic Theresa May a anuntat marti o serie de compromisuri, printre care si posibilitatea votarii asupra unui al doilea referendum si mentinerea unei uniuni vamale temporare cu Uniunea Europeana, intr-o incercare de a-si alia majoritatea parlamentara, relateaza AFP.

IN LEGATURA CU BREXITUL: Theresa May se pregateste sa faca o oferta indrazneata parlamentarilor

Premierul Theresa May, a anuntat ca se pregateste sa faca o oferta indrazneata parlamentarilor, intr-o ultima incercare de a-i convinge sa accepte acordul de iesire al Marii Britanii din Uniunea Europeana.

BREXIT 2019, rasturnare de situatie. Premierul Theresa May anunta ca va face o oferta indrazneata parlamentarilor

Premierul Theresa May a anuntat ca va face o oferta indrazneataparlamentarilor, intr-o ultima incercare de a-i convinge sa accepte acordul de iesire al Marii Britanii din UE, informeaza AFP si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2597 seconds )