Libnet.ro
UNICEF

01:05

Theresa May isi apara planul de Brexit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Theresa May isi apara planul de Brexit

Jeremy Corbyn, liderul opozitiei din Marea Britanie: Un al doilea referendum pentru Brexit nu este o optiune pentru prezent Premierul Marii Britanii, Theresa May, a respins, la finele saptamanii trecute, contrapropunerile la proiectul sau de acord negociat cu Uniunea Europeana pentru iesirea tarii sale din blocul comunitar Brexit). Amintim ca, la data de 14 noiembrie, May a ajuns la un proiect de acord cu UE privind Brexitul, dar acesta a provocat mai multe plecari din Guvern, in conditiile in care demisionarii nu au acceptat prevederile referitoare la viitorul Irlandei de Nord dupa iesirea din UE. continuă pe Ziarul Bursa

Theresa May sustine acordul pentru Brexit in pofida contestatarilor

Premierul britanic, Theresa May, a anuntat ieri seara, intr-o conferinta de presa, ca nu isi va da demisia, desi au existat contestatari ai acordului pentru Brexit ce fusese aprobat miercuri de Guvernul britanic, scrie The Guardian.

Ce contine acordul Guvernului Theresa May pe tema Brexit

Acordul Brexit elaborat de Guvernul Theresa May si Bruxelles prevede reciprocitate in privinta libertatii de circulatie, o perioada de tranzitie post-Brexit, mentinerea Marii Britanii in uniunea vamala, un.

Parlamentul nu ar aproba acordul propus de Theresa May. Fostul ministru britanic pentru Brexit a facut anuntul

Fostul ministru britanic pentru Brexit, David Davis, a transmis ca Parlamentul britanic nu va aproba aplicarea acordului pentru Brexit negociat de Theresa May si Uniunea Europeana, adaugand ca prim-ministrul va fi.

O saptamana critica pentru Brexit. Theresa May ia in calcul demiterea sa din functie

Premierul britanic Theresa May a avertizat ca urmeaza o saptamana critica pentru Brexit, iar demiterea sa din functia de sef al Guvernului nu va transforma acest proces intr-unul mai usor, relateaza.

Theresa May avertizeaza ca urmeaza o saptamna critica pentru Brexit

Premierul britanic Theresa May a avertizat ca urmeaza o saptamana critica pentru Brexit, iar demiterea sa din functia de sef al Guvernului nu va transforma acest proces intr-unul mai usor, relateaza Mediafax citand BBC.

nca o saptamna grea pentru Theresa May. Premierul britanic risca votul de nencredere din cauza acordului Brexit

Emotiile pentru Theresa May continua si in aceasta saptamana, premierul britanic riscand un vot de blam pe fondul dezbaterilor din Camera Comunelor cu privire la acordul asupra iesirii din UE.

Theresa May respinge contrapropunerile rivalilor sai privind Brexitul

Premierul britanic Theresa May a respins sambata contrapropunerile la proiectul sau de acord negociat cu Uniunea Europeana privind Brexitul, afirmand ca nu vor face sa dispara problemele, relateaza AFP.

Theresa May, la un pas de demitere. S-au strans suficiente cereri pentru initierea procedurii

Parlamentarii conservatori au depus numarul necesar de scrisori necesare pentru initierea motiunii de demitere a prim-ministrului britanic Theresa May, conform unei surse citata de BrexitCentral si Reuters. Este.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )