Libnet.ro
UNICEF

17:45

THERESA MAY: Marea Britanie nu va parasi Uniunea Europeana la 29 martie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
THERESA MAY: Marea Britanie nu va parasi Uniunea Europeana la 29 martie

Regatul Unit nu va iesi din Uniunea Europeana la 29 martie, data stabilita a Brexitului, a anuntat premierul Theresa May, care a declarat ca regreta acest lucru. continuă pe Ziarul Bursa

Marea Britanie va cere oficial amanarea Brexit

Premierul Marii Britanii, Theresa May, va cere formal Uniunii Europene marti sau miercuri amanarea Brexit, a anuntat un purtator de cuvant al Downing Street. Theresa May ii va trimite marti ori miercuri o.

Marea Britanie cere UE amanarea Brexit, programat pentru 29 martie. Care este cauza?

Premierul britanic Theresa May ii va trimite o scrisoare presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, ce va contine solicitarea unei amanari a Brexitului,programat pentru data de 29 martie 2019, a anuntat marti purtatorul de cuvant al executivului.

Theresa May cere, UE raspunde: Brexitul se poate amana doar pana la 22 mai

Theresa May a cerut oficial ca Uniunea Europeana sa accepte o amanare a iesirii Marii Britanii din zona comunitara si a propus un ragaz pana la 30 iunie. Uniunea Europeana va accepta cererea guvernului de la Londra pentru o amanare a Brexit-ului, dar numai pana la data de 22 mai, se arata intr-o prima forma [] .

Theresa May i-a scris presedintelui Consiliului European. Premierul Marii Britanii cere amanaerea Brexitului pana pe 30 iunie

Prim-ministrul britanic Theresa May a anuntat ca i-a scris presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, pentru a solicita amanarea retragerii Regatului Unit din Uniunea Europeana pana la 30 iunie, transmit.

Marea Britanie A CERUT amanarea Brexitului. Theresa May EXCLUDE organizarea de alegeri europarlamentare (FOTO)

Miercuri, prim-ministrul britanic Theresa May, a solicitat Consiliului Uniunii Europene o amanare a Brexitului pana pe data de 30 iunie 2019, relateaza CNN. Totodata, ea a dat de inteles ca nu ar fi fost.

UE este de acord cu amanarea Brexitului pana pe 22 mai. Theresa May a acceptat. Ce se intampla daca Parlamentul britanic refuza

Uniunea Europeana este de acord cu amanarea Brexitului doar pana pe 22 mai, cu o zi inaintea alegerilor europarlamentare si doar daca acordul premierului britanic Theresa May va fi aprobat de parlamentul britanic, se arata in concluziile preliminare ale Consiliului European, obtinute de Politico.

Uniunea Europeana este de acord cu amanarea Brexitului doar pana pe 22 mai

Uniunea Europeana este de acord cu amanarea Brexitului doar pana pe 22 mai, cu o zi inaintea alegerilor europarlamentare si doar daca acordul premierului britanic Theresa May va fi aprobat de parlamentul britanic, se arata in concluziile preliminare ale Consiliului European, obtinute de Politico.

ULTIMA ORA Marea Britanie cere amanarea Brexitului pana in 30 iunie

Premierul britanic Theresa May a anuntat miercuri ca a cerut Uniunii Europene amanarea Brexitului pana in 30 iunie, scrie AFP.

UPDATE Marea Britanie cere amanarea Brexitului pana in 30 iunie

Premierul britanic Theresa May a anuntat miercuri ca a cerut Uniunii Europene amanarea Brexitului pana in 30 iunie, scrie AFP. Lira sterlina a pierdut aproape 1% in fata euro si a dolarului, miercuri, pe fondul tensiunilor legate de iesirea Regatului din UE.

Noi detalii despre Brexit: de ce regreta Theresa May situatia actuala si care este solutia

Brexit ar fi trebuit sa se finalizeze inainte de finele acestei luni, dar toate intelegerile propuse de Theresa May au fost refuzate de parlament. Ce urmeaza in continuare? Problema Brexit se acutizeaza cu cat ne apropiem mai mult de data de 29 martie, cand intregul proces ar trebui sa se finalizeze. Cu sau fara o [] .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )