Libnet.ro
UNICEF

07:45

Theresa May: Marea Britanie si Statele Unite vor aprofunda cooperarea bilaterala

Hotnews Hotnews,
 Theresa May: Marea Britanie si Statele Unite vor aprofunda cooperarea bilaterala

Marea Britanie si Statelor Unite vor incerca sa aprofundeze cooperarea dupa Brexit, afirma premierul britanic, Theresa May, dupa intalnirea pe care a avut-o la Londra cu presedintele american, Donald Trump, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Statele Unite vor deveni anul viitor cel mai mare producator de petrol din lume estimare guvernamentala

Statele Unite estimeaza ca productia de petrol va continua sa creasca anul viitor, informeaza Bloomberg. Administratia pentru informatii energetice estimeaza ca productia bruta va ajunge in medie la 11,8 milioane de barili in 2019, de la 11,76 milioane cat era in luna iunie.

La o zi dupa ce a atacat-o deschis pe Theresa May, Trump lauda relatiile foarte solide dintre Washington si Londra

Donald Trump a laudat vineri soliditatea relatiilor dintre Washington si Londra, a doua zi dupa un atac deschis la adresa premierului britanic Theresa May, care a provocat stupoare in Marea Britanie, scrie AFP.

Dineu cu prieteni dragi: Trump spune ca Theresa May trebuie sa-si schimbe planul Brexit daca vrea un acord comercial cu SUA

Presedintele american Donald Trump a spus ca un acord comercial de liber schimb cu Marea Britanie ar putea fi imposibil, date fiind propunerile post-Brexit ale premierului britanic Theresa May, privind legaturile economice cu Uniunea Europeana.

Marea Britanie schimba radical sistemul de primire a migrantilor: Ce criterii trebuie sa indeplinesti sa fii primit in Regat

Premierul britanic Theresa May a anuntat ca Marea Britanie va avea control deplin asupra propriilor frontiere ca urmare a finalizarii procesului de Brexit si nu va mai accepta de atunci migratia masiva a fortei de.

Marea Britanie nu va mai permite migratia masiva din Europa, ci va primi doar imigranti calificati

Marea Britanie va avea control deplin asupra propriilor frontiere post-Brexit si nu va mai accepta migratia masiva a fortei de lucru din Europa, ci doar imigranti care au calificari inalte, a afirmat joi primul-ministru Theresa May, relateaza Mediafax.

Donald Trump aduce haosul in Marea Britanie

Presedintele american Donald Trump a asistat, astazi, impreuna cu premierul britanic Theresa May, la un exercitiu militar la Academia Militara Regala de la Sandhurst, relateaza News. ro.

Donald Trump, in vizita oficiala in Marea Britanie

Donald Trump si sotia sa, Melania, au ajuns la Londra, acolo unde presedintele american va avea o intalnire cu Regina Elisabeta si una cu Theresa May. Trump si va lua parte la o cina,la Palatul.

Nou scandal in Marea Britanie, pe tema Brexit. Doua demisii importante

Doi vicepresedinti ai Partidului Conservator britanic au demisionat marti in semn de protest fata de propunerile premierului Theresa May cu privire la iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, transmite.

Donald Trump isi schimba tonul la adresa premierului britanic Theresa May

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, si-a schimbat tonul la adresa sefei Executivului de la Londra, Theresa May, pe care o criticase intr-un interviu acordat tabloidului britanic The Sun ca urmare a planurilor sale privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana.

Donald Trump, AVERTISMENT DUR pentru Theresa May: Un Brexit soft va UCIDE acordul comercial cu SUA

Presedintele SUA, Donald Trump, i-a transmis un mesaj clar premierului britanic Theresa May, in contextul in care aceasta a propus ca Regatul Unit sa pastreze o relatie economica stransa cu UE dupa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )