Libnet.ro
UNICEF

23:00

Theresa May vrea evitarea instituirii controalelor la frontiera cu Irlanda

Hotnews Hotnews,
 Theresa May vrea evitarea instituirii controalelor la frontiera cu Irlanda

Primul-ministru britanic Theresa May a facut vineri un apel catre Uniunea Europeana prin care vrea sa evite instituirea unor puncte de control la frontiera dintre Irlanda de Nord si Irlanda si a cerut autoritatilor de la Bruxelles sa ofere un raspuns la planul privind Brexit, informeaza Mediafax, care citeaza Reuters. continuă pe Hotnews

Theresa May vrea evitarea instituirii comtroalelor la frontiera cu Irlanda

Primul-ministru britanic Theresa May a facut vineri un apel catre Uniunea Europeana prin care vrea sa evite instituirea unor puncte de control la frontiera dintre Irlanda de Nord si Irlanda si a cerut autoritatilor de la Bruxelles sa ofere un raspuns la planul privind Brexit, informeaza Mediafax, care citeaza Reuters.

Un islamist radical, gasit vinovat ca a vrut sa o decapiteze pe Theresa May

Un sustinator al gruparii jihadiste Statul Islamic SI) a fost gasit vinovat de faptul ca a vrut sa o decapiteze pe sefa Guvernului britanic Theresa May, intr-un atentat sinucigas, de catre tribunalul penal.

Theresa May sustine ca Marea Britanie este pregatita sa iasa din Uniunea Europeana chiar si fara un acord

Uniunea Europeana UE) trebuie sa stie ca Marea Britanie o poate parasi chiar si fara un acord, a declarat premierul britanic Theresa May, potrivit Reuters. Uniunea Europeana nu trebuie sa aiba nici o.

Theresa May sustine ca Marea Britanie este pregatita sa iasa din UE chiar si fara un acord

Uniunea Europeana UE) trebuie sa stie ca Marea Britanie o poate parasi chiar si fara un acord, a declarat premierul britanic Theresa May, potrivit Reuters.

Theresa May: UE trebuie sa stie ca ne pregatim si pentru o iesire fara un acord de Brexit

Theresa May a declarat miercuri ca Marea Britaniei trebuie sa spuna clar Uniunii Europene ca se pregateste si pentru o iesire fara un acord cu UE, chiar daca isi doreste un acord de Brexit, transmite Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )