Libnet.ro
UNICEF

06:00

Timis: Toti cangurii de la Gradina Zoo au fost ucisi de caini necipati

Hotnews Hotnews,
 Timis: Toti cangurii de la Gradina Zoo au fost ucisi de caini necipati

Cei sase canguri de la Gradina Zoo din Timisoara au fost ucisi de patru caini, in noaptea de luni spre marti, doi dintre acestia fiind prinsi si dusi in adapostul firmei Danyflor. Cainii nu sunt cipati, ceea ce ingreuneaza gasirea stapanilor si pedepsirea vinovatilor. Carnagiu la Zoo Timisoara. Trei caini au ucis toti cangurii de la Gradina Zoologica. continuă pe Hotnews

Carnagiu la Zoo Timisoara. Trei caini au ucis toti cangurii de la Gradina Zoologica

Trei caini au facut ravagii la Zoo Timisoara. Au intrat in habitatul cangurilor si au ucis toate cele sase animale. Au atacat si pasarea Emu, dar aceasta a reusit sa sara gardul si sa fuga. Doi dintre patrupezi au fost prinsi si dusi la un adapost local, scrie Timisoara Online.

A fost macel la gradina zoologica din Timisoara. Trei caini au ucis toti cangurii de la Zoo

Trei caini au bagat in sperieti angajatii de la Gradina Zoologica din Timisoara, dupa ceau intrat in habitatul cangurilor si au ucis toate cele sase animale. Patrupedele au atacat inclusiv pasarea.

Trei caini au omorat toti cangurii de la Gradina Zoologica Timisoara

Trei caini au omorat toti cangurii de la Gradina Zoologica Timisoara, dupa ce au reusit sa intre in tarcul cangurilor, in noaptea de luni spre marti. in total, sase canguri au fost omorati.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )